Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Μάνα και γιος εξέδιδαν 22χρονη κοπέλα – Την εκβίαζαν και έπαιρναν τα χρήματά της

Το μαρτύριο που βίωνε επί έναν ολόκληρο χρόνο

Must Read

Στα «δίχτυα» μητέρας και γιου που την εξέδιδαν και άρπαζαν εκβιαστικά ολόκληρο το χρηματικό ποσό, έπεσε μία 22χρονη κοπέλα, στη Θεσσαλονίκη, η οποία έγινε αντιληπτή από άνδρες της Αστυνομίας και αναγκάστηκε να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε!

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν η νεαρή, με καταγωγή από την Βουλγαρία εντοπίστηκε να εκδίδεται από αστυνομικούς, στην οδό Γιαννιτσών. Αμέσως, οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου απολογήθηκε για τις πράξεις της και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για τις περαιτέρω ενέργειες. Η ίδια περιέγραψε με λεπτομέρειες στους άνδρες της ΕΛΑΣ τι είχε συμβεί και μέσα από την έρευνα, εκείνοι κατάφεραν να ταυτοποιήσουν μία 46χρονη και τον 27χρονο γιο της, πίσω από την εκπόρνευση της 22χρονης.

Όπως προέκυψε από την καταγγελία της κοπέλας, μητέρα και γιος -υπήκοοι Βουλγαρίας- προσέγγισαν την 22χρονη όταν βρισκόταν στην χώρα της και μέσω απατηλής προσφοράς για εργασία σε κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη, την έπεισαν να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Ωστόσο, από τις 17 Ιανουαρίου του 2023 ως και τις 22 Φεβρουαρίου του 2024 χρησιμοποιώντας απειλές για χρήσης βίας και απειλές κατά της ζωής της ιδίας και συγγενικών της προσώπων εκμεταλλεύονταν την επ’ αμοιβή έκδοσή της σε πελάτες στην περιοχή οδού Γιαννιτσών Θεσσαλονίκης. Μάνα και γιος παρακρατούσαν εκβιαστικά τα χρηματικά ποσά, χωρίς η 22χρονη να λαμβάνει μέρος τους.

Ακόμη, στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, η 46χρονη προκειμένου να εισέρχεται στην ελληνική επικράτεια, παρά το διοικητικό μέτρο απαγόρευσης εισόδου που εκκρεμεί σε βάρος της, έκανε γάμο με υπήκοο Βουλγαρίας και άλλαξε σύμφωνα με την εκεί νομοθεσία το επίθετό της.

Σε βάρος τόσο της γυναίκας όσο και του γιου της έχει σχηματιστεί πολυσέλιδη δικογραφία, η οποία αναμένεται να υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This