Πολιτικό σύστημα εναντίον του έθνους

Στην Ελλάδα γίνεται αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού με ισλαμιστές εποίκους αφροασιατικής προέλευσης και τα έξοδα τα πληρώνουν οι φορολογούμενοι

Must Read

Στην οδό Ερμού, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Κοινοβούλιο, οι διαβάτες κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να δεχτούν βίαιη επίθεση από λαθρομετανάστη. Χθες ήταν μια νεαρή Ελληνίδα που γρονθοκοπήθηκε άγρια, χωρίς λόγο, από Αφγανό. Πριν από δύο μήνες, πάλι στην ίδια οδό, ήταν Ιρακινός εκείνος που επιτέθηκε εναντίον Ελληνίδας υπαλλήλου καταστήματος και τη μαχαίρωσε πισώπλατα.

  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση επαίρεται για το -ουσιαστικά ανύπαρκτο- αίσθημα ασφαλείας, που πρέπει να εμπεδωθεί στους πολίτες και την ίδια στιγμή νομιμοποιεί λαθρομετανάστες, οι οποίοι εποικίζουν εδώ και χρόνια τον τόπο και λαμβάνουν επιδόματα από το υστέρημα των γηγενών.

Ο Αφγανός που γρονθοκόπησε χθες την Ελληνίδα βρίσκεται στη χώρα μας από το 2016 και, όπως έγινε γνωστό από τα πρώτα ρεπορτάζ, έχει (ή δηλώνει ότι έχει) ψυχιατρικά προβλήματα.

Η κατάσταση της ασφάλειας στην Ελλάδα βρίσκεται σε τόσο προχωρημένη αποσύνθεση, ώστε κάποιος μπορεί να περάσει παράνομα τα σύνορα και να διάγει βίο αμέριμνο και ανενόχλητο -και πιθανότατα κρατικά επιδοτούμενο- χωρίς να αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο απέλασης, ακόμα και όταν διαπράττει αδικήματα.

Είναι μυριάδες οι περιπτώσεις εγκληματιών λαθρομεταναστών που έχουν διαπράξει, συνολικά, όλα τα αδικήματα που μνημονεύει ο Ποινικός Κώδικας και αφήνονται ελεύθεροι για να συνεχίσουν τη δράση τους, ενώ ουδείς μεριμνά για την απομάκρυνσή τους από την Ελλάδα.

Οι ευθύνες γι’ αυτήν την κατάντια δεν είναι γενικές και αόριστες. Έχουν ονοματεπώνυμο. Από την εποχή του καθεστώτος Κώστα Σημίτη έως σήμερα οι πρωθυπουργοί πρώτοι και ακολούθως οι υπουργοί Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη και οι βουλευτές που στήριζαν και στηρίζουν τις κυβερνήσεις παραβίαζαν και παραβιάζουν τη νομοθεσία που αφορά τις διαδικασίες μετανάστευσης στην Ελλάδα.

Ειδικά επί κυβερνήσεων Παπανδρέου, Τσίπρα και Μητσοτάκη όποιος ήθελε, έμπαινε χωρίς χαρτιά, όσο ήθελε έμενε (και μένει) και ελάχιστοι απελαύνονταν και απελαύνονται.

Η ανάγνωση των ψυχρών αριθμών δείχνει ότι στην Ελλάδα γίνεται αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού με ισλαμιστές εποίκους αφροασιατικής προέλευσης και τα έξοδα τα πληρώνουν οι φορολογούμενοι.

Είναι ζήτημα εθνικής επιβίωσης να αλλάξει άμεσα αυτή η κατάσταση.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This