Σπαραγμός στην Πάτρα για την 33χρονη Μαριάννα Γκοτσοπούλου η οποία «έφυγε» από σπάνια ασθένεια

Τον Σεπτέμβριο είχε χάσει τον πατέρα της

Must Read

«Μουδιασμένη» είναι ολόκληρη η Πάτρα από το πρόωρο και ξαφνικό χαμό της 33χρονης Μαριάννας Γκοτσοπούλου, η οποία έδωσε σκληρή μάχη με την σπάνια ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε λίγους μήνες πριν.

Η αδικοχαμένη κοπέλα ήταν νηπιαγωγός στο επάγγελμα και πρόσφατα είχε γίνει μητέρα καθώς είχε αποκτήσει ένα αγοράκι το οποίο αφήνει πίσω σε ηλικία μόλις 18 μηνών.

Σύμφωνα με το tempo24.news η 33χρονη πάλευε με γενναιότητα με την ασθένειά της. Την περίοδο του Πάσχα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και από τότε νοσηλευόταν σε νοσοκομείο. Στο πλευρό της μέχρι το τέλος ήταν ο σύζυγός της, η μητέρα και τα τρία αδέλφια της. Η οικογένειά της θα την αποχαιρετίσει σήμερα το μεσημέρι.

Είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια για την οικογένεια καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε φύγει από την ζωή ο δάσκαλος Παναγιώτης Γκοτσόπουλος, ο πατέρας της Μαριάννας.

«Η Μαριάννα ήρθε ως αναπληρώτρια νηπιαγωγός για παράλληλη στήριξη στο νηπιαγωγείο μας. Ήταν ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια. Πολύ πρόσχαρη, άψογη επαγγελματίας, πολύ φιλική, χαμογελαστή, βοηθητική προς όλους τους συναδέλφους. Ενα πολύ καλό και φωτεινό πλάσμα. Ήταν άνθρωπος με όλη την έννοια της λέξεως. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην την αγαπήσει. Η απώλειά της είναι για εμάς βαρύ πλήγμα» είπε η συνάδελφός της και προϊσταμένη του νηπιαγωγείου Βελιτσών Ειρήνη Χειμωνά, στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Για την απώλεια της Μαριάννας Γκοτσοπούλου ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:

«Ο Σύλλογος Eκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας με μεγάλη θλίψη αποχαιρέτα τη συναδέλφισσα αναπληρώτρια Νηπιαγωγό Μαριάννα Γκοτσοπούλου, κόρη του αείμνηστου συναδέλφου Παναγιώτη Γκοτσόπουλου, η οποία έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 33 ετών χάνοντας τη γενναία μάχη που έδωσε με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε, αφήνοντας πίσω ένα παιδί μόλις 18 μηνών. Η Μαριάννα υπηρετούσε στο Νηπιαγωγείο των Βελιτσών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον μονάκριβο γιο της Ιωάννη, τον σύζυγό της Ανδρέα, λοιπούς οικείους της και συναδέλφους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This