Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας βασιλιάς

Must Read

Μια φορά κι έναν καιρό ένας Γερμανός βασιλιάς (δεν θυμάμαι το όνομά του, αλλά και να το θυμόμουνα, σιγά μην το έλεγα. Γυρεύεις τώρα μπλεξίματα για αναμόχλευση παθών;).

Ο βασιλιάς, λοιπόν, πήγε να ξεκουραστεί σε μια εξοχή. Το μεσημέρι που ξάπλωσε δεν τον άφηνε να κοιμηθεί ένας νερόμυλος εκεί κοντά που δούλευε και το μελωδικό του «Κρικ κρακ, κρικ κρακ» ανησυχούσε τον μεγαλειότατο. Έστειλε, λοιπόν, την αστυνομία να ειδοποιήσει τον μυλωνά να σταματήσει για να κοιμηθεί ο βασιλιάς.

Ο μυλωνάς, φυσικά, αρνήθηκε, λέγοντας ότι αυτή είναι η δουλειά του και με αυτήν ζει την οικογένειά του και ότι μέχρι τότε ουδείς είχε διαμαρτυρηθεί. Οι αστυνομικοί μετέφεραν τα λόγια του μυλωνά στον βασιλιά, ο οποίος οργισμένος τού παρήγγειλε πως ή συμμορφώνεται ή του κλείνει τον μύλο. Τότε ο φτωχός βιοπαλαιστής είπε στους μαντατοφόρους: «Να πείτε στον μεγαλειότατο ότι στο Βερολίνο υπάρχουν δικαστές».

Πώς το θυμήθηκα τώρα αυτό; Να, βρε παιδί μου, πολλούς «βασιλιάδες» γεμίσαμε. Τέμπη με «ανθρώπινα» λάθη, Μάτι με υπεύθυνους 104 ανθρώπους, που, μάλλον, αυτοκτόνησαν. Κόμματα που εξαπατούν τους ψηφοφόρους τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Στον Φρειδερικο τον Μεγαλο, αποδιδεται το ιστορικο ανεκδοτο, στρατηγε.
    Και επειδη δεν αντεδρασε με αυταρχισμο (οπως θα μπορουσε να κανει), ηταν ενας απο τους λογους, που εμεινε στην Ιστορια ως Μεγας.

    Σημειωση: Δεν ηταν λογοι οχλησεως που τον εκαναν να διεκδικει την απαλλοτριωση του μυλου. Ηθελε να επεκτεινει το κτημα που ευρισκετο η θερινη κατοικια του, το “Σαν Σουσί”.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όταν o Κασσελάκης είδε τον Μπελογιάννη να κρατάει την «Αυγή»

«Μπορεί να μην έχει σχέση με την ιστορική Αριστερά ο Στέφανος Κασσελάκης αλλά συγκινείται από αυτήν» σχολιάζει σε άρθρο...

More Articles Like This