Σοβαρό πρόβλημα σε άνδρα προκάλεσε ο γιατρός που έκανε λιποαναρρόφηση στην κομμώτρια της Πάτρας

Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν για την υπόθεση της 57χρονης

Must Read

«Ξεδιαλύνεται» σταδιακά το τοπίο σχετικά με την υπόθεση του τραγικού και ξαφνικού θανάτου της 57χρονης κομμώτριας Χαράς Ιωαννίδη από την Πάτρα η οποία «ξεψύχησε» μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης.

Μετά τη νέα καταγγελία που ήρθε στο φως για τον γιατρό της άτυχης γυναίκας ο οποίος είχε αναλάβει και μια 69χρονη από την Κάρπαθο η οποία επίσης πέθανε, η οικογένεια της 57χρονης έχει στα χέρια της δύο νέα σημαντικά στοιχεία.




Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» φαίνεται πως η κομμώτρια δεν χειρουργήθηκε σε κλινική αλλά σε ένα απλό ιδιωτικό ιατρείο. Επίσης,  στην επέμβαση συμμετείχε και ένας νεαρός γιατρός ο οποίος όμως δεν ήταν ειδικός καθώς δεν είναι πλαστικός χειρουργός.

Δείτε βίντεο:




Η οικογένεια και οι δικηγόροι τους αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξουν «φως» στα αίτια της τραγωδίας, τα οποία καθυστερούν για ανεξήγητο λόγο. Επίσης, επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο ιατρικό φακελό της κάτι το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Η νέα καταγγελία

Στο μεταξύ, στην εκπομπή παρουσιάστηκε μια ακόμα καταγγελία για τον συγκεκριμένο γιατρό από έναν άνδρα ο οποίος ήθελε να κάνει επέμβαση στα γεννητικά όργανα και αντιμετωπίζει πρόβλημα!

«Απευθύνθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό στη Γλυφάδα για κάποια συγκεκριμένα σημεία, που ήθελα να κάνω μία λιποαναρρόφηση. Στην πορεία σκέφτηκα να κάνω και μία δεύτερη επέμβαση ταυτόχρονα. Σε κάποιο απόκρυφο σημείο, θα έλεγα. Ήταν αισθητικό το θέμα. Είναι μία απλή επέμβαση μου είπανε, δεν είναι κάτι, είναι πάρα πολύ απλό.

Δημιουργήθηκαν κάποιες παρενέργειες. Επηρέασε αρκετά την προσωπική μου ζωή και με επηρέασε αρκετά και ψυχολογικά, δηλαδή το κουβαλούσα σε καθημερινότητα αυτό μέσα μου, μέχρι και σήμερα. Μου ζήτησαν κάποια τρελά πράγματα να κάνω. Μου είπαν να χρησιμοποιώ κάποια μηχανήματα, ας πούμε, για την βελτίωση.

Με στενοχωρεί επειδή ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, γιατί υπάρχουν αρκετά παρόμοια περιστατικά. Έχω επαφή και με άλλους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν υποστεί κάποια ζημιά πάνω στην επέμβαση», είπε.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This