Εργαζόμενοι στις ΔΟΥ Βοιωτίας – Εύβοιας: «Δε θα γίνουμε εξιλαστήριο θύμα για να αποποιηθεί τις ευθύνες της η διοίκηση»

Τι αναφέρουν για την υπόθεση διαφθοράς που σοκάρει το πανελλήνιο

Must Read

Την ώρα που οι εξελίξεις για την υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών που είχε στηθεί στη ΔΟΥ Χαλκίδας παίρνουν μορφή «χιονοστιβάδας», ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ νομών Βοιωτίας- Εύβοιας με ανακοίνωσή του προχωρά σε πλήρη διαχωρισμό της θέσης του με έκνομες συμπεριφορές και σαφή καταδίκη κάθε φαινόμενου διαφθοράς και κακοδιοίκησης.

«Δεν επιτρέπουμε τη στοχοποίηση και την απαξίωση όλων των υπαλλήλων με αφορμή ενδεχόμενες παραβατικές συμπεριφορές μιας μικρής μειοψηφίας», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα μέλη του Συλλόγου και συνεχίζουν: «Απαιτούμε την πλήρη και σε βάθος διαλεύκανση της υπόθεσης».

Παράλληλα, ζητούν από τη διοίκηση της ΑΑΔΕ να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν ως προς τη διαδικασία επιλογής προσώπων σε θέσεις ευθύνης και την αλλαγή της απόφασης που επιτρέπει στον εκάστοτε διοικητή της ΑΑΔΕ να παρακάμπτει τον υπαλληλικό κώδικα.

«Δε θα γίνει η ΔΟΥ Χαλκίδας και οι εργαζόμενοί της εξιλαστήριο θύμα προκειμένου να αποποιηθεί τις ευθύνες της η διοίκηση», υπογραμμίζει ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του και καταλήγει: «Καλούμε σε άμεση κινητοποίηση την ΠΟΕ ΔΟΥ, τους βουλευτές της Εύβοιας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους επαγγελματικούς φορείς, προκειμένου να αποτρέψουμε το κλείσιμο-υποβιβασμό της ΔΟΥ Χαλκίδας».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This