Συναγερμός στην Πάτρα: 50χρονος δέχτηκε δάγκωμα από οχιά και υπέστη αιμορραγικό σοκ!

Νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση

Must Read

Μεγάλη μάχη για ζωή δίνει ένας 50χρονος από την Πάτρα, που την περασμένη Πέμπτη δέχτηκε δάγκωμα από οχιά! Ο άνδρας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου του έχει χορηγηθεί αντιοφικός ιός, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα από το δηλητήριο του φιδιού.

Από την πρώτη στιγμή που ο 50χρονος μεταφέρθηκε από χωριό του Δήμου Ερυμάνθου, στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Πάτρας, γιατροί και νοσηλευτές καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, περιμένοντας την αντίδρασή του στην θεραπευτική αγωγή. Εκτιμάται πως το δηλητήριο της οχιάς ήταν ιδιαίτερα τοξικό για τον οργανισμό του και για αυτό παρουσίασε επιπλοκές που επιβάρυναν την κατάστασή του. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι την πρώτη ημέρα υπέστη και αιμορραγικό σοκ.

Εντούτοις, όπως δήλωσαν οι θεράποντες γιατροί του, από το περασμένο Σάββατο εμφανίζει καλύτερη εικόνα. Στο πλευρό του βρίσκονται συνεχώς οι δικοί του άνθρωποι, που περιμένουν με αγωνία να μάθουν τα νεότερα για την υγεία του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This