Ξύπνησαν «μαύρες» μνήμες στο Μενίδι: Βρέθηκαν βολίδες στον προαύλιο χώρο σχολείου

Ανησυχούν οι γονείς - Μάστιγα τα περιστατικά με αδέσποτες σφαίρες

Must Read

«Μαύρες» μνήμες ξυπνά το περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε σχολείο στο Μενίδι, με αδέσποτη σφαίρα, κινητοποιώντας τις Αρχές. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που έχει μετατραπεί σε μάστιγα και προκαλεί συνεχώς ανησυχία και ανασφάλεια στην τοπική κοινωνία.

Ο συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής, όταν εντοπίστηκαν δύο βολίδες πυροβόλου όπλου στον προαύλιο χώρο του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών. Τους κάλυκες βρήκε η καθαρίστρια στο προαύλιο κι αμέσως ειδοποίησε τον διευθυντή και την αστυνομία και παραδόθηκαν δύο βολίδες 9mm στην ασφάλεια Αχαρνών. Από την πλευρά του, ο διευθυντής δηλώνει ότι φοβάται να ανέβει στην ταράτσα του κτηρίου διότι πιθανόν να βρει και άλλες βολίδες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως έχει προηγηθεί σωρεία περιστατικών με αδέσποτες σφαίρες στην περιοχή, ενώ είχαν γίνει αναφορές για αντίστοιχες περιπτώσεις αναφορικά με τον καταυλισμό Άνω Λιοσίων που βρίσκεται από την πίσω πλευρά του σχολείου ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This