Δύο τραυματίες ήταν το αποτέλεσμα της βίαιης συμπλοκής που σημειώθηκε περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα της Κυριακής (26/05), στο πάρκο «Αλτιναλμάζη», στην Αλεξανδρούπολη.

 

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ομάδα περίπου έντεκα νεαρών ατόμων, ηλικίας από 19 έως 25 ετών, συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τη νοσηλεία των δύο εξ αυτών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ο ένας εκ των τραυματιών νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική καθώς φαίνεται να δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι, από τα οποία προκλήθηκε βαρύς θλαστικός τραυματισμός στα μάτια, με την κατάσταση της υγείας του να αξιολογείται ως ελεγχόμενη. Ο δεύτερος τραυματίας διακομίσθηκε από το ΕΚΑΒ με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και μετά από επέμβαση νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική, σε μη απειλητική για τη ζωή του κατάσταση.

Οι εννέα συλληφθέντες κρατούνται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία, με τις κατηγορίες των αδικημάτων συμπλοκής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ ένας εκ των συλληφθέντων βαρύνεται και με τις κατηγορίες της απόπειρας δολοφονίας με δόλο και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ