Εκτός ελέγχου ο Τατσόπουλος για το χέρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου: «Δεν μπορούμε να λέμε όποια μ@λ@κία θέλουμε!»

Αδιανόητο ξέσπασμα σε εκπομπή

Must Read

Σε αδιανόητο και προκλητικό παραλήρημα κατά της ορθοδοξίας προχώρησε για άλλη μια φορά ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος όχι μόνο δεν έδειξε ίχνος σεβασμού στον αέρα εκπομπής αλλά τα έβαλε ξανά με τη χριστιανοσύνη!

Μιλώντας στην εκπομπή της Super Κατερίνα, ο Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή τις συγκινητικές εικόνες  στο Προκόπι Ευβοίας όπου έφτασε το απόγευμα της Κυριακής το δεξιό άφθαρτο χέρι του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου για να ενωθεί με το σκήνωμά του, ο γνωστός άθεος πολιτικός και συγγραφέας εξερράγη προσβάλλοντας την πίστη των Ελλήνων.

«Επειδή είναι ορθόδοξη χώρα δεν μπορούμε να λέμε όποια μ@λ@κία θέλουμε. Ακούς; Δεν μπορούμε να λέμε ό,τι μ@λ@κία θέλουμε, είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Προσβάλλεις την νοημοσύνη των ανθρώπων. Γειά σας, φεύγω, αρκετά με την παράνοια!» ακούστηκε να λέει στον αέρα της εκπομπής προκαλώντας την οργή και της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου η οποία του απάντησε: «Δεν είναι τρέλα κι εγώ τα ίδια πιστεύω, μαζί και τόσοι τηλεθεατές».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=D2t5ya5Ia6U

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν πιστεύει σε τέτοιες μπαρουφες.
    Η θρησκευτική πίστη δεν είναι τίποτε άλλο από μια πνευματική η ψυχική
    ασθένεια.

  2. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΑ…. Ο ΑΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ. ΒΛΕΜΜΕΝΕ!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This