Ένα λεωφορείο της γραμμής 122 που εκτελεί το δρομολόγιο από την Σαρωνίδα στο σταθμό της Αργυρούπολης ήταν αυτό που καταστράφηκε ολοσχερώς νωρίτερα σήμερα το πρωί όταν έπιασε φωτιά την στιγμή που ήταν εν κινήσει!
https://exchange.glomex.com/video/v-d3o2dyyafscx?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Τελικά, στο όχημα το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο πριν φτάσει στην στάση «Α’ Λιμανάκια» της Βουλιαγμένης υπήρχαν πέντε επιβάτες οι οποίοι πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν εγκαίρως.
https://exchange.glomex.com/video/v-d3o2dq1olwxt?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Για την κατάσβεσή της φωτιάς στο λεωφορείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα και εθελοντές, καταφέρνοντας να την θέσουν άμεσα υπό έλεγχο.
Το όχημα ήταν παλιό, κινούνταν με πετρέλαιο και προφανώς δεν ήταν συντηρημένο σωστά. Μάλιστα, εκρήξεις ακούγονταν ακόμα και αρκετή ώρα με την κατάσβεση της φωτιάς.
https://exchange.glomex.com/video/v-d3o0dtf9lz09?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:
Δείτε επίσης:
Συναγερμός για φωτιά σε λεωφορείο στην Ποσειδώνος!
Ο μ@λάκας οδηγός, ο κλασικός Έλληνας Δημόσιος υπάλληλος, το παράτησε και έφυγε. Κοίταξε να σώσει τον κ@λο του. Έκανε καμιά προσπάθεια μήπως να το σώσει; Χέστηκε πόσα είχε πληρώσει (γύρω στα 300.000 Ευρώ), ο Έλληνας φορολογούμενος.