Την δική του «μάχη» δίνει για τρίτο 24ωρο στην καρδιολογική ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» ο Μίμης Δομάζος ο οποίος το πρωί της περασμένης Τετάρτης υπέστη ανακοπή.
Σύμφωνα με το τελευταίο χθεσινό ανακοινωθέν έχει υποβληθεί σε αγγειοπλαστική και τοποθετήθηκε συσκευή για την λειτουργία της καρδιάς. Όπως αναφέρεται, ο «Στρατηγός» παραμένει διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση.
https://exchange.glomex.com/video/v-d79nt9e4ycg1?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Συγκεκριμένα το ανακοινωθέν ανέφερε:
«Σας γνωρίζουμε ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής, κ. Μίμης Δομάζος, υποβλήθηκε σε πλήρη έλεγχο κατά την ανάνηψη και την αγγειοπλαστική στεφανιαίων με παράλληλη τοποθέτηση συσκευής υποβοήθησης αριστερής κοιλίας. Παραμένει διασωληνωμένος στην ΜΕΘ. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη και βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς του».
Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ανέφερε η Ματίνα Παγώνη σήμερα το πρωί στο Mega: «Είναι πολύ νωρίς, είναι δύσκολη κατάσταση, θέλει χρόνο, είναι στα χέρια μιας πολύ καλής ομάδας στο νοσοκομείο, η αντιμετώπιση ήταν άριστη, η ηλικία δεν βοηθάει, εύχομαι να έχουμε κάτι καλό τα επόμενα 24ωρα».
https://exchange.glomex.com/video/v-d79p6pq8so8h?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει ότι καλύτερο γινόταν για την κατάσταση της λειτουργίας της καρδιάς. Αν συνεχίσει να είναι σε σταθερή κατάσταση πιθανότατα θα ξεκινήσει η αφύπνιση και η αποσύνδεσή του από την μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.
Δείτε επίσης:
Μίμης Δομάζος: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση – Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν