Την Κομοτηνή και πιο συγκεκριμένα την Πανεπιστημιούπολή της επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 14 Μαρτίου, η Μαρία Καρυστιανού, προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση της ΑΝΟΚ Κομοτηνής για το Κράτος Δικαίου.
Κατά την είσοδό της στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής Κομοτηνής η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών καταχειροκροτήθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος που, μάλιστα, σηκώθηκε όρθιο για να την υποδεχθεί.
Η Μαρία Καρυστιανού ζήτησε δικαίωση για τα 57 θύματα των Τεμπών, ενώ, αναφερόμενη στο άρθρο 86, έκανε λόγο «για την ατιμωρησία των υπευθύνων» και έκανε εκτενή αναφορά στην ανολοκλήρωτη σύμβαση 717, καθώς επίσης σε όλους όσοι όφειλαν να την είχαν υλοποιήσει.
«Έχουμε βυθιστεί στη χρόνια διαφθορά», είπε μεταξύ άλλων, διευκρινίζοντας ότι «από το παρακράτος πρέπει να περάσουμε στο κράτος». Η «μάνα των Τεμπών» αναφέρθηκε και στην προανακριτική, λέγοντας ότι απορεί για το πώς ο πρωθυπουργός παρέπεμψε μόνο τον Χρήστο Τριαντόπουλο, τη στιγμή που στα δικόγραφα περιλαμβάνονται τουλάχιστον 10 ονόματα.
Σημειώνεται πως την εκδήλωση, η οποία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, συντόνισε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, ενώ ομιλητές ήταν επίσης ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Τρύφων Τσάτσαρος, ο αναπληρωτής καθηγητής της Νομικής Αθηνών Νικόλαος Παπασπύρου και ο καθηγητής της Νομικής Κομοτηνής Στέλιος Σταματόπουλος.
*φωτό αρχείου – πηγή βίντεο: facebook.com/paratiritis.thrakis?ref=embed_video
Δείτε επίσης:
- Λάβρος ο Κοκοτσάκης: «Τους ενοχλεί η Καρυστιανού γιατί δεν μπορούν να την κάνουν σαν τα μούτρα τους»
- Ευκλείδης Τσακαλώτος: Παίζει βρόμικο παιχνίδι κατά της Καρυστιανού
Η κυρία Καρυστιανού, χτίζει πάνω στο νεκρό παιδί της. Μια πολιτική καριέρα χτίζει αυτή την στιγμή με τις πλάτες της βρόμικης αριστεράς του ΣΎΡΙΖΑ, εργαλειοποιώντας τον θάνατο του παιδιού της στα Τέμπη. Πολύ σύντομα θα βάλει τα βρόμικα κομματικά χρώματα του ΣΎΡΙΖΑ και τότε θα δούμε όλοι μας, αν θα έχουν απήχηση αυτά τα δακρύβρεχτα που λέει. Καμία θέση δεν πήρε για τις καταστροφές στην Αθήνα, που προκάλεσαν οι αλήτες από το μόρφωμα της. Θα πάρει την θέση της Βουλγάρας καθαρίστριας Κούνεβα στην Ευρωβουλή και εκεί θα τελειώσουν όλα.
Καθίστε ρε παιδιά, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, θα δείξει που το πάει η κ.Καρυστιανου, μη δίνετε τόση σημασία, αφήστε να λέει. Τόση αντιπαράθεση γύρω από το όνομα της, την έχετε ανεβάσει στα ύψη, σιγά, και επειδή είπε να παραιτηθεί η Κυβέρνηση; Τι διαφορά κάνει; Γιατί θεοποιείται την εκάστοτε Κυβέρνηση; Ας δούμε λίγο πως λειτουργούν οι θεσμοί. Το θεσμικό πλαίσιο δεν το έφτιαξε η εξής μια Κυβέρνηση αλλά όλες όσες πέρασαν τα τελευταία 20, 30 χρονια
Πρός τους διαπληκτιζόμενους:
Ερώτημα: Έχετε
διαβάσει το ισχύον σύνταγμα
της χώρας μας; Άν ναί, θεωρείτε
«δημοκρατική» τη πρόνοια ότι με 151
ψήφους βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα
της χώρας; Θεωρείτε «δημοκρατική» τη
μή πρόβλεψη κυρώσεων σε βουλευτές
που ψήφισαν αντισυνταγματικούς
νόμους; Θεωρείτε «δημοκρατική»
τη μή πρόβλεψη για καθορισμό της
ελληνικής γλώσσας ως επίσημης γλώσας
του κράτους; Θεωρείτε «δημοκρατική»
τή πρόβλεψη ότι Η κυβέρνηση επιλέγει
τους προέδρους και αντιπροέδρους του
Συμβουλίου Επικρατείας, Αρείου Πάγου
και Ελεγκτικού Συνεδρίου; Θεωρείτε
«δημοκρατική» τη πρόβλεψη μόνο η
Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη μελών
της κυβέρνησης ή όσων στο παρελθόν
διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης;
Με πολύ χαρά θα ήθελα το σχολιασμό σας
στα παραπάνω.
@ Χρήστος Γκίκας 14:33 : πονας ασπόνδυλο? Πάνε να ψηφίσεις τον ψευτη – κλεφτη-απατεώνα που ψηφίζεις και μην μα τα σκοτιζεις τζάμπα.. Ασπόνδυλο.. Ουστ ρε
Έλληνες
Η
αλλάξτε
Η
Θα πνίγεται
Στον από πάτο σας
Έλληνες
Η
αλλάξτε
Η
Θα πνίγεται
Στον αποπατο σας
Ντροπή σε αυτή την κυρία που εργαλειοποιεί τον θάνατο του παιδιού της για την προσωπική της προβολή και ματαιοδοξία. Μπροστινή του καραγκιόζη του Αλέξη κατάντησες κυρία Καρυστινού. Αν το παίζεις αλληλέγγυα στις οικογένειες νεκρών από τραγωδίες γιατί δεν πήγες στην δίκη για το Μάτι; Επειδή υπεύθυνο για αυτό το ολοκαύτωμα, ήταν το κόμμα σου ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε πήρε χαμπάρι όλος ο κόσμος. Δεν είμαστε όλοι πρόβατα.
Η ΚΥΡΙΑ αυτή , ψάχνει να βρει το δίκιο του παιδιου της, το οποίο σκοτώθηκε από την ανεπάρκεια του κράτους. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να μεταχειριστεί ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΜΕΣΟ,για να βρει το δίκιο της! Όσο για το ΜΑΤΙ, να ψάξεις να βρεις τους ενόχους στην παραταξη που υποστηρίζεις! Κομματικά της στελέχη ήταν οι επικεφαλείς! Γι’αυτό τους ξαναπήρε πισω ο Κουλης ενώ είχαν αποπέμφθει. Σε ποιον προσέφεραν υπηρεσία αυτά τα στελέχη? Στην πυροσβεστικη, η στη ΝΔ? Φτου σας σιχάματα!
Φτου στα μούτρα σου άπλυτε του ΣΥΡΙΖΑ. Με τόσους νεκρούς στην βάρδια σας και τολμάς και μιλάς, αλητάμπουρα.
Πάμε ξανά γιατί δεν στροφαρεις.. Γιατί επέστρεψαν οι επικεφαλείς στην πυροσβεστικη, θα μας πειτε? Ποιο ήταν το κριτήριο? Ότι έκαναν καλά την δουλειά τους?? Είναι τυχαίο ότι ήταν κομματικά στελέχη της ΝΔ? Ποιος έκλεισε τη Μαραθώνος και παγιδευτηκε ο κόσμος μέσα στο Μάτι? Το φτου σας είναι πολυ λίγο…
ΥΠΑΛΛΗΛΕΕΕΕ ΠΟΡΟΜ ΠΟΡΟΜ ΠΟΜ ΠΕΡΟΜ ΠΕΡΟΜ ΥΠΑΛΛΗΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΛΟΤΑΧΏΣ ΓΙΑ 20 ΤΑΚΑΤΌ ΠΆΤΕ ΧΟΧΟΧΟ
Γελοίε, καραγκιόζη του Τσίπρα. Νούμερο!
ΧΙΧΙΧΙΧΙ ΧΟΧΟΧΟ ΟΛΟΤΑΧΏΣ ΓΙΑ 20 ΤΑΚΑΤΌΟ ΛΈΜΕΕΕΕ
Και φαίνεσαι και υπερβολικά μορφωμένος, σαν την Κατερίνα Νοτοπούλου ένα πράγμα. Καραγκιόζηδες της αριστεράς, σούργελα.
Τι θα γίνει με τα κόμματα σας; δεν μας ενδιαφέρει τι ψηφίζετε, και μόνο που βρίζεις έναν άνθρωπο που είπε τη γνώμη του δείχνεις πόσο κομματοδουλος είσαι. Σωστά, ψάχνει να βρει το δίκιο της, η χαροκαμενη μάννα, αλλά λένε κάτι συγκεκριμένο οι συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι, ότι την κάλεσαν και δεν πήγε. Εσύ γιατί χτυπιέσαι για τα κομματα; δεν ξέρεις ότι ο ένας κάνει πάσα την εξουσία στον άλλον; Τι φαντάζεσαι ότι ότι λένε ισχύει; Τότε γιατί φεύγουν απ’ το ένα κόμμα και πάνε στο άλλο; Το τι θα πετύχει η κ. Καρυστινου θα το δούμε.
Θα δούμε εκ του αποτελέσματος, τι ρόλο παίζει η κυρία Καρυστινου, αν και φαίνεται γιατί ήδη απαλλάσσει τον Σταθμάρχη. Θα έπρεπε οι κύριοι οργανωτές των συλλαλητηρίων να συμπεριλάβουν και το Μάτι, θα έπρεπε να το απαιτησετε και να έχετε και σεις ομιλητές
Μ αρέσει που τα σχόλια ελέγχονται και πάει το μπινελίκι σύννεφο εδώ μέσα. Επίπεδο…!!
Με αυτά που κάνει η Καρυστινού και με όλα αυτά τα νούμερα που την στηρίζουν, στο τέλος θα καταντήσει να είναι, μια γραφική αριστερή φιγούρα.
Με αυτά που κάνει η Καρυστινού και με όλα αυτά τα νούμερα που την στηρίζουν, στο τέλος θα καταντήσει να είναι, μια γραφική αριστερή φιγούρα.
Ρε ξεφτιλισμένε, με δύο ψευδώνυμα γράφεις;
Τι λες ρε καραγκιόζη; Κάποιο τρολ του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε τα ίδια νε εμένα για να με σαμποτάρει. Πολιτικοί απατεώνες, αλήτες.
Βλέπεις την Καρυστιανού σαν ”τραγική φιγούρα”..
..Και όχι αυτό το συρφετολόι της κακιάς ώρας που το παίζει κυβέρνηση
Έλεος πλέον με την Μαρία Καρυστινού. Η εκμετάλλευση ενός νεκρού κοριτσιού, έχει και τα όρια του.
Και τι πρέπει να κάνει δηλαδή-να το βουλώσει-γιατί??
-δε βολεύει το κόμμα
-δε βολεύει αυτούς τους άχρηστους που περιμένουν να διοριστούν σε καμιά θεσούλα στο δημόσιο τομέα’
-δε βολεύει όσους διορίσθηκαν από το εκάστοτε κόμμα ( εν προκειμένω τη ΝΔ) στο δημόσιο’
Σοβαρά-ως δεξιός σε ρωτάω Ποιός από εμάς μπορεί να καθορίσει το όριο της αντίδρασης μιας μάνας που έχασε το παιδί της επειδή οι σιδηροδρομικές μεταφορές ήταν της πλάκας συνέπειας της διαχρονικής διαφθοράς και του ρουσφετίου?
Επίσης σε ρωτάω γιατί σε χαλάει η Καρυστιανού-τι είναι αυτά που λένε πως σε χαλάνε-να καταργηθεί το άρθρο 86 του Συντάγματος για το ακαταδιώκτο των βουλευτών-υπουργών-Εσύ γιατί ενοχλείσαι βουλευτής είσαι?-πολιτικός-? η μήπως σε ταϊζεί κανένας πολιτικός?
Δε σχολιάζω που θα πρέπει να ντρέπεστε που βρίζετε αυτή τη γυναίκα-πάμε στην ουσία
Τι σας χαλάει ρε μάγκες σε αυτά που λέει η Καρυστιανού
Γουστάρετε βουλευτές και Υπουργούς στο ακαταδιώκτο και δικαστές διοριζόμενους?
Μόνος του πρέπει ο Κυριάκος να καταργήσει το άρθρο 86 και το Νόμο για το διορισμό των ανώτατων δικαστικών λειτουργών
Συγχαρητηρια για οσα γραψατε
Έχεις δίκιο, αλλά νομίζω, ότι άλλο λένε, μιλάνε για εργαλείο ποίηση της δολοφονίας του παιδιού της είναι μια άποψη κι αυτή, όμως, εν κατακλείδι, η αλήθεια ειναι πως ένας χαροκαμμενος γονιός έχει δικαίωμα να εκφραστεί όπως θέλει, αλλά και αυτοί που έχουν θύματα από τη πυρκαγιά στο Μάτι έχουν το ίδιο δικαίωμα
Ακριβώς αυτό , μας καλύψατε!
Τρία κουλόσκυλα σχολιαστές με τρία διαφορετικά ονοματεπώνυμα γράφουν την Καρυστιανού “Καρυστινού”. Ένας καραγκιόζης μετακλητός τα γράφει όλα. Τους έχει πάει το σκ@τό στην κάλτσα μιλάμε με την Καρυστιανού.
… Καραγκιόζης και μαλάκας είσαι εσύ. Χέστηκα πως λέγεται η μετακλητή του Τσίπρα. Μπροστινή αυτού του τσόγλανου είναι.
Μια χαρά τα λέει η Καρυστιανού
Ωραίος!
Ωραίος!
Πάρε το λεξιλόγιο σου και το επίπεδο σου και στα τσακιδια, που κόλλησες στο όνομα αν κάνουμε λάθος, δεν γράφουμε σε διπλωματική αντιπροσωπεία, ούτε είναι επίσημο πρόσωπο η κ.Καρυστιανου και οι πολίτες υπάλληλοι της, για να ξέρουμε το όνομα της.
Το κόμμα μου έβαλε την χώρα στην Ευρώπη και κατόπιν την κράτησε εκεί, όταν το κόμμα μπουρδέλο του ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησε να μας κάνει Ουγκάντα και Βενεζουέλα. Μάλλον εσύ είσαι ο Κακομοίρης και ο τριτοκοσμικός.
Το κόμμα σου είναι προδοτικο και ότι πιο σιχαμερό υπάρχει,ανω αποτελείται από δοσίλογους, συνεργάτες των ναζί, μαυραγορίτες, ταγματασφαλίτες, Αμερικανόδουλους, χουντικους, ψευτες, κλέφτες, απατεώνες, λαμόγια και τους απογόνους τους! Εσυ ρε σουργελο σε ποια κατηγορία ανήκεις??
Όχο σαν το μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ που πατρονάρει την Καρυστινού. Ποια έβγαλε μπροστά η Νέα Δημοκρατία για το Μάτι, στο στυλ αυτής της εγκάθετης;
Τη Γκελαστάθη;
Οπα ρε ελληναρα
Περισσότερο από τους προδότες της αριστεράς. Το ξέρουν όλοι αυτό.
Γραφι-κούλη μόνος σου τα λες, μόνος σου τ ακούς. Τα κόμματα σας και τα τρία είναι συνώνυμα της χρεοκοπίας και της παρακμής. Οι δε Καραμανλήδες που ίδρυσαν τη νδ, δεν υπάρχουν πια στη νδ. Οι απαντήσεις των συνσχολιαστών νομίζω τα λένε όλα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν συγκυβερνήσουν μαζί νδ-πασοκ-συριζα. Έχετε τελειώσει όπως κι όλη μεταπολί(σ)τευση. Ο Τιτανικός βυθίζεται, πάρε σωσίβιο να σωθείς.
Πάλι άρχισες τις μ@λακίες ρε Γιαννάκη μετακλητέ;
Αντε ρε σιχαμα, που γραφεις με δέκα ψευδώνυμα και νομίζεις ότι δεν φαίνεσαι! Μετακλητός είσαι εσυ μωρη πατοτρυπα.. Όταν φυγει ο καρκίνος της δεξιάς, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ( οι μετακλητοί της ΝΔ που πληρωνεστε με τα λεφτά του κράτους) θα πατε ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ! Σιχαίνομαι την προδοτικη δεξιά και θα το γράφω με κάθε ευκαιρία… Εντάξει απογονε των προδοτων?
Τώρα είσαι και μποτσουάνα μαζί.
Αντε για καμιά συμμαχία με τα σύριζα και τ ανδρουλάκια και μόλις σας πεί η ούρσουλα να πάτε να γ..μηθείτε ,νά στε έτοιμοι..
Υστερική Αρβανιτισσα ζωντοχήρα,τρελλαμενη από την ανοργασμια κ τη κλίμακτήριο..
Εσύ τι είσαι βρε κάμπια..ανεραστος η ανεραστη ..θα σας στείλη από κει που ήρθατε …ΓΑΤΑΚΙΑ…
Είσαι ο ορισμός του ανθρώπινου περιττώματος. Το παιδί της σφαλιάρας στο σχολείο που έμαθε να μισεί όλο τον κόσμο, που ως ενήλικος δεν κατάφερε τίποτα και εξακολουθεί να βρίσκεται στον πάτο της κοινωνικής πυραμίδας, χωρίς αληθινούς φίλους και με τις γυναίκες να τον φτύνουν η μία πίσω από την άλλη. Κάτσε στη γωνιά σου και ψόφα μόνος σου από την κακία σου, να μην ξοδεύεις καν τον αέρα που αναπνέουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι.
Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια Κόσμου στην Διαφθορά και στην Απαξίωση .
Καμία άλλη χώρα δεν είχε ούτε έχει βρει τρόπους να απαξιώνει έργα και ο ίδιος εθνικός Εργολάβος να αναλαμβάνει το ίδιο έργο δυο και τρείς φορές .
Παραδείγματα όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις από κάτω ένα σκάνδαλο στο οποίο συμμετέχει και κάποιος Πολιτικός .
Περιμένουμε να έρθεις εσύ με την βρόμικη αριστερά για να μας τα φτιάξεις όλα κυρία Καρυστινού. Το παιδί σου πέθανε και εσύ εκμεταλλεύεσαι το γεγονός αυτό για να ανέλθεις πολιτικά. Δεν σε είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία για τα αθώα θύματα στο Μάτι. Μόνο ότι αφορά εσένα. Ντροπή σου κυρία μου.
Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε καθικι να γράφεις τέτοιες χυδαίες ανοησίες; Ας πέθαινε το δικό σου παιδί στα Τέμπη κι ας έβγαζες τον σκασμό τσογλανε
Καθίκι είσαι εσύ μ@λάκα Πάνο. Οι νεκροί στο Μάτι και στην Μάνδρα, στα αρχίδια σου έτσι; Έχουν κόμμα οι νεκροί ρε γελοίε; Επειδή τους έφαγε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Μάτι. Για αυτό κάνετε το παγώνι.
Πώς να πούμε ότι δεν έχεις δίκιο, δυστυχώς όμως για πολλούς έχουν κόμμα, σε τέτοιο σημείο φανατισμού φτάνουν τα φερέφωνα των κομμάτων.Πεποιθηση μου όμως είναι πως δεν είναι πολλοι αυτοί.
Ντροπή σε εσένα ..που τολμάς κ τη βάζεις στο στόμα σου για αλλά εγκλήματα που δεν είχες το θάρρος να βγεις κ να φωνάξεις…επιτέλους ήρθε μια γυναίκα για να σας βάλει μυαλό…κ να ξεκαθαρίσει τη βρωμιά που ψηφίζεις εδώ κ χρόνια κ έχετε καταστρέψη όλοι τη χωρα ..γατάκι..
Αφού έχει ιδιοκτήτη-ανήκει στη Νέα Δημοκρατία-Όλη η οικογένεια ισχυρίζεται
Και το έχει και καμάρι
Τι περιμένεις να πει κάτι ενάντια στον ιδιοκτήτη του
η μήπως περιμένεις ποιότητα και αρετές από κάποιον που ανήκει κάπου
Ποιος ξέρει τι συνέβη προκειμένου αυτός να ανήκει στη ΝΔ-
Ρώτα τον καλύτερα αν η ΝΔ πληρώνει ΕΝΦΙΑ-δηλαδή αν πλήρωσε κάτι για να τον έχει κτήμα του
Γιατί ποια είναι; Μια κατευθυνόμενη του ΣΥΡΙΖΑ, της Κουντουρά και του μάπα του Αρβανίτη. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα την ανταμείψει, με την θέση της Κούνεβα.
Γιούλη δεν το περίμενα από εσένα … Μετά τις πλαστικές που έκανες πιστεύαμε ότι θα είχες ηρεμήσει λίγο…σου είχε ρυθμίσει και εκείνα τα δάνεια το κόμμα, σου βόλεψε και το παιδί σου στο δημόσιο και αν θυμάμαι καλά σου διέγραψε και κάποια οφειλή στην εφορία.
Πώς την πεταόκοψες έτσι
Χαχαχαχαααα άσε μας κυρά μου πατάει πάνω στην ψυχή του παιδιού της για να πολιτευτει να πάρει θεση.Οι άλλοι γονείς γιατί κάνουν τον αγώνα τους ξεχωριστά και αξιοσεβαστα;Η Καρυ η κατευθηνομενη και μόνο που απαιτεί παραιτηση της Κυβέρνησης φαίνεται ότι ο σκοπός της δεν είναι η δικαιωση και το πένθος αλλά πολιτικό.Αληθεια εσείς δεν έχετε καταλάβει ότι όλα τα κάνει για μια θέση στην πολιτικη;ΝΤΡΟΠΗ της.Δεν πενθει πολιτικοποιειται και κατευθύνει και εσάς με δολο τροπο και καλά για της ψυχές.Αληθεια γιατί οι άλλοι γονείς είπαν σε δηλώσεις τους ότι λέει πολλά ψέμματα και μην την πιστεύει ο λαος;;Ότι και να κάνει η κυβέρνηση δεν παραιτηθεί ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2027!
Η Μάνα κατά της Διαφθορας.
Γι’αυτό όλοι οι καθαροί και αδικημένοι είναι μαζί της.