Ο κορωνοϊός «κλείνει σπίτια»! Η ιχνηλάτηση ξεσκέπασε μυστικά και έφερε έξαρση σε διαζύγια και χωρισμούς

Must Read

Σίγουρα η πανδημία του κορωνοϊού είναι αυτό που απασχολεί και θα απασχολήσει για πολλούς μήνες τον πλανήτη και ειδικότερα τους Έλληνες!

Και αυτό διότι είμαστε… θερμόαιμοι, όχι μόνο στον τρόπο έκφρασης και αναπαραγωγής των γεγονότων, αλλά και γιατί είμαστε θερμόαιμοι, ή για να το πούμε πιο σωστά είμαστε «φωτιά» και στις σχέσεις μας.

Ο κορωνοϊός λοιπόν όχι μόνο έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής μας αλλά σε πολλές περιπτώσεις και… προσωπικές μας σχέσεις μια και τόσο τα μέτρα, όσο και η περιβόητη ιχνηλάτηση «ξεσκέπασε» την διπλή ζωή ανδρών και γυναικών.

Όπως είπε στο newsbreak.gr γνωστός δικηγόρος της Αθήνας που ειδικεύεται στο οικογενειακό δίκαιο, τόσο οι αιτήσεις διαζυγίου, όσο και η άντληση πληροφοριών για τη διαδικασία διαζυγίου ή τα περιουσιακά «συν και πλην» μίας τέτοιας απόφασης έχουν πάρει διαστάσεις… κορωνοϊού!

Όπως μας εξομολογήθηκε:

«Τον τελευταίο μήνα αποκαλύφθηκαν εκατοντάδες παράνομες σχέσεις! Και αυτό γιατί η περιβόητη ιχνηλάτηση αποκάλυψε ποιος βρισκόταν με ποιόν, ενώ σε άλλες περιπτώσεις κάποιοι βρέθηκαν σε διαφορετικό προορισμό, δήθεν για επαγγελματικούς λόγους, από τον προορισμό που τελικά βρέθηκαν και είχαν πει στον ή στην σύζυγο!»

Μας εξιστόρησε δε μία χαρακτηριστική περίπτωση:

Ένας σύζυγος, ιατρικός επισκέπτης στο επάγγελμα είχε πει στην γυναίκα του ότι θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη για ένα συνέδριο πωλήσεων. Με το ξέσπασμα όμως της πανδημίας στη χώρα μας, το συνέδριο ακυρώθηκε και έτσι υπάλληλος του ξενοδοχείου τηλεφώνησε στο σπίτι του κυρίου για να τον ενημερώσει!

Η σύζυγος ενημερώθηκε (γιατί το κινητό τηλέφωνο του συζύγου ήταν κλειστό) και τρείς μέρες μετά ο κύριος επέστρεψε… σαν κύριος δηλώνοντας ότι κουράστηκε ιδιαίτερα στο συνέδριο!

Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή, μια και η σύζυγος υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου! Μία μικρή λεπτομέρεια είναι ότι ο σύζυγος είχε πάει ταξιδάκι αναψυχής στην πόλη του έρωτα την Ρώμη!

Ο δικηγόρος Τ.Δ. μας είπε ότι αυτή δεν ήταν η μόνη περίπτωση που παρά την σοβαρότητα της κατάστασης προκαλεί γέλιο. Σε άλλη περίπτωση η σύζυγος κόλλησε τον ιό από τον… κουμπάρο της και στη συνέχεια κόλλησε τον σύζυγο… Και σε αυτή την περίπτωση η ιχνηλάτηση εκτός από τον ιό αποκάλυψε και το ερωτικό τρίγωνο προκαλώντας ακόμα μια αίτηση διαζυγίου.

Τέλος μας είπε ότι το φαινόμενο θα ενταθεί το επόμενο διάστημα διότι ο υποχρεωτικός εγκλεισμός θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα τα οποία η απόσταση «κάλυπτε», ενώ προέβλεψε ότι η ένταση και ο εκνευρισμός θα αποκαλύψει και παράλληλες σχέσεις οι οποίες δεν θα αντέξουν τον «περιορισμό» και έτσι θα αποκαλυφθούν και ίσως –σε κάποιες περιπτώσεις- με βίαιο τρόπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This