Μαρούσι: Ξεχασιάρης και θρασύτατος διαρρήκτης που «μπούκαρε» σε σπίτι!

Η ιδιοκτήτρια έλειπε για τις διακοπές του Πάσχα

Must Read

«Σαν το σπίτι του» ένιωσε ένας διαρρήκτης που μπήκε σε σπίτι στο Μαρούσι για να κλέψει.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης μπήκε στην οικία χρησιμοποιώντας διάφορα σύνεργα και αρχικά εντόπισε κοσμήματα και τα άρπαξε.

Στη συνέχεια φαίνεται πως…ξεχάστηκε καθώς άναψε τσιγάρο, κάπνισε κανονικά και έσβησε την γόπα στο δάπεδο του σπιτιού!

Παράλληλα, άνοιξε το ψυγείο, πήρε ένα αναψυκτικό, ήπιε το μισό και παράτησε την συσκευασία πάνω στο πλυντήριο!

Η διάρρηξη έγινε μέσα στις γιορτές του Πάσχα όταν έλειπε η ιδιοκτήτρια. Όταν η 61χρονη επέστρεψε διαπίστωσε ότι είχαν παραβιάσει ένα παράθυρο του σπιτιού της και βρήκαν τα κοσμήματα που είχε.

Επίσης διαπίστωσε με έκπληξη πως ο διαρρήκτης, ξέχασε τα εργαλεία του, δύο κατσαβίδια και έναν κόφτη τα οποία θα εξεταστούν για γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα, είδε άτομο στην μάντρα του σπιτιού το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής. Όταν τον ρώτησε τι κάνει εκεί πέρα και εκείνος σε σπαστά ελληνικά του απάντησε πως μένει εκεί και έφυγε τρέχοντας από το σημείο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This