Εκεί που σταματά η λογική, αρχίζει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη! Ο πανικός του Μαξίμου και των συν αυτώ παρατρεχάμενων μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις και εκθέσεις για τα Τέμπη είναι έκδηλος.
Η κατάρριψη του αφηγήματος των ελαίων σιλικόνης ως αιτία της πυρόσφαιρας που δημιουργήθηκε μετά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών, ολοκληρώθηκε με ηχηρό τρόπο από τον καθηγητή του ΑΠΘ Αθανάσιο Κωνσταντόπουλο, η έκθεση του οποίου ενσωματώθηκε στη δικογραφία της υπόθεσης.
Αφού λοιπόν διαλύθηκε και αυτό το παραμύθι που διηγούνταν οι κυβερνητικοί με τα προσκείμενα σε αυτούς ΜΜΕ να σιγοντάρουν, εμφανίστηκε μια νέα μυθοπλασία!
Όπως «μετέδωσε» το in.gr επικαλούμενο την εφημερίδα «Τα Νέα», η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής μελετά ακόμα και τα… οργανικά λύματα και τα επικίνδυνα αέρια από τις… τουαλέτες των βαγονιών ως πιθανή εξήγηση για την πυρόσφαιρα!
Έρευνα του κ@λου δηλαδή;

Σε τι σημείο προχειρότητας, γελοιότητας, προσβολής και ύβρεως θα φτάσουν οι ανευθυνο-υπεύθυνοι αυτού του εγκλήματος; Για πόσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια συγκάλυψης ευθυνών και προσώπων;
Είναι τραγελαφική και ταυτόχρονα εξοργιστική η υποτίμηση της νοημοσύνης του κόσμου από όλες τις πλευρές και από όλους τους συμμετέχοντες στην παρωδία που έχει στήσει το Μαξίμου και η μιντιακή κουστωδία του. Μια άνευ προηγουμένου βάναυση προσβολή της μνήμης των 57 νεκρών.
Δείτε επίσης:
- Τέμπη: Το πόρισμα του καθηγητή που γκρεμίζει τα ψεύδη Μητσοτάκη
- Βελόπουλος: Αν λείπει κάτι από τη δικογραφία για τα Τέμπη θα πάτε όλοι φυλακή!
Το μόνο “παρανομο” φορτίο ήταν η μονάκριβη “καποτα” ενθύμιο (με τα “σσκτα”της Κούλας ξεραμένα), από τότε που ξύπνησε εκείνο το πρωί στην “Πολη” με το πούρε ο του “ερ δόγαν” στα χείλη αφού είχε κοιμηθεί αγκαλιά με τον Τούρκο “τοφαλο” τραβεστο , “δώρο” του σουλτάνου για ένα ολόκληρο βραδυ!!!
Θα μπορούσε να ήταν σενάριο για μια ξεκαρδιστική κωμωδία,αν δεν ήταν μια ανείπωτη τραγωδία ένας πόνος ένα γιατί το κάνατε εγκληματίες….
Δηλαδή αν μας πιάσει κόψιμο στο τρένο να κρατηθουμε με το ζόρι για να μην τιναχτουμε στον αέρα. Αν είναι έτσι να κάνουν 15λεπτο διαλλειμα στους σταθμούς που περνάει το τρένο να κατεβαίνουμε για τα περαιτέρω. Δεν θα καούμε εμείς ζωντανοί επειδή κάποιος θέλει να χεστει πριν τα Φάρσαλα
Με ανακαλύψατε, είστε σαινια, εγώ είχα χεσει εκεί για αυτό δημιουργήθηκε πυροσφαιρα
Χα χα χα χα ρε τι άλλο θα ακούσουμε???? Ρε αυτό ήταν ομαδικό πυρακλανη!!!! Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί τα εννοούν αυτά τα σκατά…. Θέλω να δω επίσημη μελέτη που να λέει λέει ότι χέζουμε ξιλολιο… να χεστούμε στο τάλιρο….
Είναι αλήθεια μας πνίξανε τα σκ@τ@ τόσα χρόνια και δεν το είχαμε καταλάβει μέχρι εκείνο το βράδυ στα Τέμπη.
ΝΔ εγκληματική συμμορία ,μαζί και εκείνοι που τους ψήφισαν και θα τους ξαναψηφίσουν.
Οι Ιταλοι την δικια τους Μαφια την διαλυσαν . Την δικια μας δεν μπορει , να την εξοντωση κανεις .
Τα λύματα στον εγκέφαλό τους φταίνε… Απορώ πως επιβιώνουμε απο τη τόση δυσωδία.
Ξεφτιλα ειναι οι υπηρεσιες των καθε ειδους λειτουργων αυτης της παρανοικης συγκαλυψης. Αυτοι που ειναι υποτιθεται ανθρωποι της διπλανης πορτας και που βρισκονται σε θεσεις ευθυνης, συμμετεχουν με τη σειρα τους υποστηριζοντας το αδιανοητο.
Εισαγγελεις, δικαστες, πραγματογνωμονες που ξεφτιλιζουν τις επιστημες που σπουδασαν και αφηνουν τη μαφια να αλωνιζει ανενοχλητη.
Η καθε ειδους μαφια μπορει να επικαλειται ακομη και την παρεμβαση του θεου Δια για το συμβαν. Το ερωτημα ειναι τι κανει ο καθενας μας για να την εμποδισει;