Σκηνές απείρου…κάλλους εκτυλίχθηκαν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στην Πολεοδομία Χανίων, όπου ξέσπασε μεγάλος καυγάς, ανάμεσα σε μηχανικούς και υπαλλήλους!
Όλα ξεκίνησαν, όταν τρεις μηχανικοί από μεγάλο ξενοδοχείο που βρίσκεται υπό ανέγερση, μπήκαν στην υπηρεσία, απαιτώντας εξηγήσεις για πολεοδομικές παραβάσεις που καταγράφηκαν. Οι επαγγελματίες εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους με ιδιαίτερα επιθετικό ύφος, θεωρώντας τις παρατηρήσεις των υπαλλήλων της Πολεοδομίας ως πρόκληση. Σύντομα τα αίματα άναψαν και τις φωνές διαδέχτηκαν οι λεκτικές ύβρεις και τα σπρωξίματα.
Η κατάσταση επιδεινώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ένας από τους μηχανικούς επέστρεψε μόνος του στην υπηρεσία και κατευθύνθηκε προς έναν από τους υπαλλήλους. Μετά από μια σύντομη λεκτική αντιπαράθεση, η κατάσταση εκτραχύνθηκε. Ο μηχανικός επιτέθηκε στον υπάλληλο με γροθιές και χρησιμοποίησε ένα μαδέρι, το οποίο έσπασε κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
Το επεισόδιο πήρε ακόμη πιο δραματική τροπή όταν ο αντιδήμαρχος Νίκος Χαζιράκης παρενέβη προκειμένου να προστατεύσει τον υπάλληλο. Τότε ο μηχανικός όχι μόνο συνέχισε τις χειροδικίες, αλλά πέταξε και ένα δοχείο γεμάτο καφέ προς τον αντιδήμαρχο.
Η Αστυνομία έσπευσε άμεσα στο σημείο, αλλά ο φερόμενος δράστης είχε ήδη αποχωρήσει. Ωστόσο, έγινε σαφές από την υπηρεσία πως θα ακολουθήσουν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες, με σχετικές μηνύσεις.
Το επεισόδιο αυτό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, καθώς φέρνει στο προσκήνιο τα ζητήματα βίας και εκφοβισμού σε δημόσιες υπηρεσίες. Παράλληλα, εγείρει ερωτήματα για τις ευθύνες γύρω από τις πολεοδομικές παραβάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στην πρωτοφανή αυτή έκρηξη.
I like the efforts you have put in this, regards for all the great content.