Δυστυχώς περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας συναντώνται πλέον καθημερινά. Ένα τέτοιο είχαμε αυτή την φορά στην Κρήτη.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretapost.gr, όλα αποκαλύφθηκαν χθες όταν μία 45χρονη γυναίκα πήγε στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου και κατήγγειλε τον σύζυγό της.
Όπως ανέφερε, η ίδια βρισκόταν στο σπίτι τους όταν έφτασε ο 50χρονος σύζυγός της και ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς. Ο 50χρονος άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί ενώ δεν δίστασε να της επιτεθεί δαγκώνοντάς την στα χέρια και τα πόδια.
Εκείνη φοβήθηκε και έφυγε από το σπίτι πηγαίνοντας στην αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό.
Ωστόσο, η ίδια δεν θέλησε να λάβει το panic button ενώ οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για την υπόθεση αναζητώντας τον 50χρονο, ο οποίος μέχρι και αυτή τη στιγμή διαφεύγει της σύλληψης.
Διαβάστε επίσης: