Ποιος ήταν ο λόγος που έδειραν τον 15χρονο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης;

Must Read

Προσωπικοί λόγοι φαίνεται πως οδήγησαν τους τέσσερις 15χρονους και έναν 20χρονο να χτυπήσουν έναν 15χρονο στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι λόγοι είχαν να κάνουν με ερωτική αντιζηλία. Ο ανήλικος δέχτηκε γροθιές στο πρόσωπο και την πλάτη ενώ τραυματίστηκε και στο μάτι. Αφορμή για την επίθεση φαίνεται πως ήταν το γεγονός πως μια κοπέλα πλησίασε τον 15χρονο σε σχολικό χορό και του ζήτησε το τηλέφωνό του. Το κορίτσι του ανήλικου φέρεται να χαστούκισε την κοπέλα όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με κατηγορίες για σωματικές βλάβες εις βάρος αδύναμων προσώπων και απειλή. Επιπλέον συνελήφθησαν και τέσσερις κηδεμόνες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι ανήλικοι και οι γονείς τους αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την δίκη.


Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This