Κρήτη: Βρέθηκε μαγαζί με 6000 «μαϊμού» ρούχα – Η ζημιά θα ήταν γύρω στα 2 εκ. ευρώ!

Συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος

Must Read

Ζημιά στην αγορά που θα «άγγιζε» τα 2 εκατομμύρια ευρώ θα έκανε η πώληση πάνω από 6000 ρούχων «μαϊμού» που εντοπίστηκαν από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Κρήτης.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης το οποίο έγινε σε συνεργασία  με το ΣΔΟΕ στελέχη της ΕΛΑΣ πέρασαν χειροπέδες στον προσωρινά υπεύθυνο.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε καταγγελία σχετικά με την παράνομη διάθεση των συγκεκριμένων προϊόντων.

Στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν συνολικά 6.006 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων, όπως ρούχα, γυαλιά, παπούτσια, καπέλα, ζώνες και λοιπά είδη, που έφεραν πλαστές ετικέτες γνωστών οίκων με ρούχα.

Το κέρδος που θα είχαν οι υπεύθυνοι από την πώληση των προϊόντων ανέρχεται στις 178.958 ευρώ και η ζημιά στις 1.960.151 ευρώ.

Ο προσωρινά υπεύθυνος που συνελήφθη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο από το ΣΔΟΕ.

(πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Ελληνική Αστυνομία)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This