Τέλος στην δράση ενός ζευγαριού ληστών που προκαλούσαν τρόμο στις γυναίκες θύματά τους κραδαίνοντας ένα κουζινομάχαιρο έβαλε η Ελληνική Αστυνομία.
Το «δίδυμο» έβαζε στο στόχαστρο περίπτερα και άλλους χώρους που είχαν ως υπαλλήλους γυναίκες. Ο τόπος δράσης τους ήταν συνήθως η δυτική Αττική και είχαν πραγματοποιήσει τρεις ληστείες σε Περιστέρι, Ίλιον, Αγίους Αναργύρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα παρέμενε σε όχημα με το οποίο προσέγγιζαν τους χώρους ενώ ο άντρας, φορώντας μάσκα και καπέλο και κρατώντας το μαχαίρι εισέβαλλε στους χώρους και άρπαζε τα χρήματα από τα ταμεία.
Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας τους εντόπισαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής στο πλαίσιο επιχείρησης λίγο πριν ληστέψουν ακόμη ένα περίπτερο στο Περιστέρι.
Στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κουζινομάχαιρα, ρούχα που χρησιμοποίησαν κατά τη διάπραξη των ληστειών, δύο κινητά τηλέφωνα, ποσότητα μεθαδόνης και 755 ευρώ.
Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στη φυλακή.