Ακόμη και οι πιο δυνατοί «λυγίζουν» με την υπόθεση της 7χρονης, που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν πέρασε από τη τζαμαρία σπιτιού, στην Καλλιθέα. Οι δικοί της άνθρωποι αδυνατούν να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι της μοίρας, με τον παππού της νωρίτερα σήμερα το πρωί να προχωρά σε δηλώσεις.
«Ήταν στο σπίτι της νονάς μαζί με την θεία της για να επιτηρεί το παιδάκι. Τί μπάλα να παίζει το παιδάκι; Τίποτα χαρτάκι έφαγε και πήγε να το πετάξει. Μήπως εμείς νομίζεις και εμείς τα παιδιά ξέρουν, εδώ έγινε χαμός. Όχι, τι να τρέχει τίποτα τί να τρέξει; Από εδώ και τρία μέτρα ήταν. Τώρα πόση φόρα μπόρεσε να αναπτύξει στα τρία μέτρα; Ήταν λεπτό αυτά που είχαν οι πολυκατοικίες οι παλιές», ανέφερε και συνέχισε:
«Ναι πήγε να το πετάξει στον κάδο των αχρήστων και πάει και πέφτει πάνω στο τζάμι. Έγινε θρύψαλα το τζάμι σε δευτερόλεπτα. Εγώ ήμουν στη δουλειά δεν ξέρω. Γύρω στις 15:30 με 16:00 ώρα ήταν με την θεία του η κόρη μου η άλλη. Πήρε το παιδί από το σχολείο, πήγαινε στο σπίτι να φάνε με την γιαγιά. Διάβασε και λένε πάμε να πιούμε ένα καφέ. Ούρλιαζε η κόρη μου “Άνοιξε τα ματάκια σου, άνοιξε τα ματάκια σου”. Τι να ανοίξει το παιδί, ήταν σφαγμένο».
Δείτε επίσης: