Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας να οδηγεί όχημα και σε έρευνα του οχήματος βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
580 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 600 τεμάχια τσιγάρων), τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί γι’ αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί,
1 σπαθί και 2 μαχαίρια,
1 μεταλλική ράβδος και
το χρηματικό ποσό των 235 ευρώ.
Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκε στην κατοχή του.
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.430 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 68.600 τεμάχια τσιγάρων), τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί γι’ αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
Διαβάστε επίσης: