Τεράστια αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης σε γειτονιά της Καλλιθέας καθώς ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα που μένει ηλικιωμένος.
Πιο συγκεκριμένα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε σπίτι στην οδό Γρυπάρη και ο ηλικιωμένος βγήκε στο μπαλκόνι καθώς η φωτιά είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις. Άμεσα κλήθηκαν οι αρμόδιες αρχές και στο σημείο έφτασαν αρχικά δύο πυροσβεστικά οχήματα και στη συνέχεια ήρθαν ακόμα τρία ενώ οι πυροσβέστες συνολικά ήταν 15.
Κάποια στιγμή ο άντρας, μέσα στον πανικό του είπε πως θα πηδήξει από το μπαλκόνι με αστυνομικούς, πυροσβέστες και γείτονες να τον παρακαλούν να κάνει λίγη υπομονή.
Πυροσβέστες μπήκαν μέσα στο σπίτι που είχε τυλιχθεί στις φλόγες και πλησίασαν το μπαλκόνι και τον ηλικιωμένο. Ο τελευταίος αρνήθηκε αρχικά να τους ακολουθήσει και είχε γαντζωθεί από το μπαλκόνι καθώς είχε φοβηθεί γιατί από το σπίτι έβγαιναν καπνοί!
Τα στελέχη της Πυροσβεστικής έμειναν μαζί του μέχρι να περιοριστούν οι φλόγες και ηρέμησαν τον ηλικιωμένο. Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες.
Δείτε επίσης:
Μεγάλη πυρκαγιά κατακαίει στην Μύκονο
Φωτιά στο σπίτι του Κώστα Σημίτη μετά από κεραυνό