Ένα σοβαρό περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να λάβει τραγικές διαστάσεις συνέβη την Πέμπτη στην Κερατέα.
Κάτω από συνθήκες που εξετάζονται, ένα αγόρι 8 ετών έπεσε μέσα σε υπόγεια δεξαμενή νερού στο δημοτικό γήπεδο της περιοχής. Το παιδί βρισκόταν στον χώρο καθώς νωρίτερα έκανε προπόνηση στην ακαδημία ποδοσφαίρου. Μετά την προπόνηση ο μικρός ξεκίνησε να παίζει με έναν φίλο του σε νέο γήπεδο 9Χ9 και ξαφνικά έπεσε στην δεξαμενή η οποία ήταν ανοιχτή!
Ο φίλος του 8χρονου ενημέρωσε για το τι είχε συμβεί και υπήρξε άμεση κινητοποίηση. Το παιδί παρέμεινε στην επιφάνεια του νερού και του έδωσαν ένα κοντάρι στο οποίο γαντζώθηκε και κατάφεραν να το βγάλουν έξω. Ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει. Ωστόσο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κερατέας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παίδων.
Μετά το συμβάν η δεξαμενή έκλεισε με λουκέτο. Πάντως η μητέρα του παιδιού είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά τόσο κατά του δήμου όσο και κατά του αντιδημάρχου αθλητισμού.
(κεντρική φωτογραφία αρχείου)