Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Σπάτα

Must Read

Λήξη συναγερμού στα Σπάτα καθώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στην περιοχή Φοίνικας, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, τέθηκε υπό έλεγχο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο, μέσα σε ρεματιά και το έργο των πυροσβεστών ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, δεδομένου ότι στην περιοχή έπνεαν και ισχυροί άνεμοι.

Ωστόσο, η άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων που αποτελούνταν από 49 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων, 15 οχήματα, εθελοντές, υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και ένα ελικόπτερο, είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα.

Λίγο μετά τις 14.30 οι πυροσβέστες μπήκαν μέσα στη ρεματιά και έσβησαν και τις τελευταίες εστίες φωτιάς.

@irafinagr

Φωτιά στα Σπάτα#irafina #φωτια #σπατα#ραφηνα

♬ πρωτότυπος ήχος – irafina.gr

Δείτε επίσης: Φωτιά στα Σπάτα – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This