Ελεύθερος με όρους ο 34χρονος που πάτησε γατάκι με το ΙΧ του – «Έγινε κατά λάθος, παίρνω χρόνια ναρκωτικά», είπε

«Πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν θα το ξανακάνει;»

Must Read

Ελεύθερους με την επιβολή περιοριστικών όρων περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 34χρονος που κατηγορείται ότι κλώτσησε και πάτησε με το αυτοκίνητό του ένα γατάκι στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα το τετράποδο να χάσει τη ζωή του.

Εις βάρος του είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη για φόνο ζώου και διακίνηση ναρκωτικών με τη μορφή της αγοράς και κατοχής, επειδή βρέθηκε στο σπίτι του ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 76,33 γραμ., όπως επίσης για οπλοκατοχή (αναδιπλούμενο μαχαίρι).


Απολογούμενος ενώπιον της Δ’ ειδικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης φέρεται να αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει το γατάκι, υποστηρίζοντας ότι το πάτησε «κατά λάθος», ενώ δήλωσε χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος υπό τους όρους της αυτοπρόσωπης εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης.


Πάντως, μιλώντας στο thesstoday.gr, η Ανθούλα Ανάσογλου, νομική σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης κατά της κακοποίησης ζώων τόνισε:

«Πόσο σίγουροι είμαστε οι ένα παιδί που το κάνει αυτό και «επιβραβεύεται» δίνοντας του εύκολα την ελευθερία του, δε θα το ξανακάνει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This