Νεκρή τουρίστρια στον Μπάλο – Κατέρρευσε μπροστά στη φίλη της

Must Read

Με τραγικό τρόπο έληξαν οι διακοπές δύο γυναικών στην Κρήτη καθώς η μια εξ αυτών έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε την ώρα που βρίσκονταν στο μονοπάτι για την παραλία του Μπάλου στον Κίσσαμο Χανίων.

Η φίλη της γυναίκας που κατέρρευσε ειδοποίησε τις Αρχές και άμεσα στο σημείο έφτασαν 4 πυροσβέστες με δύο οχήματα για την επιχείρηση διάσωσης της 67χρονης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν έξω από το μονοπάτι και παραδόθηκαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που με τη σειρά του τις μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Δυστυχώς για την 67χρονη γυναίκα ήταν ήδη αργά καθώς στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πηγή φωτό: unsplash.com/Thomas Neteland

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This