Γεωργιανοί οι νταήδες που επιτέθηκαν σε υπάλληλο καθαριότητας στην Κυψέλη – Χτύπησαν και μια κοπέλα!

Must Read

Υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών ενδέχεται να ήταν οι τρεις νεαροί, οι οποίοι επιτέθηκαν με μανία σε έναν υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων εν ώρα εργασίας, τον οποίο και γρονθοκόπησαν στο κεφάλι και στα πλευρά, με την Ελληνική Αστυνομία να δηλώνει πως τους έχει ταυτοποιήσει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι τρεις νταήδες, δράστες του άνανδρου ξυλοδαρμού του 49χρονου δημοτικού υπαλλήλου το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουνίου στην Κυψέλη, κατάγονται από την Γεωργία και είναι θέμα χρόνου να συλληφθούν.

Το απίστευτο αυτό συμβάν σημειώθηκε στην οδό Νιόβης, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής απορριμμάτων, με τους δράστες να επιτίθενται κάποια στιγμή και στον οδηγό του απορριμματοφόρου, επειδή , σύμφωνα με τους ίδιους, «τόλμησε» να τους κλείσει το δρόμο για να μαζέψει τα σκουπίδια.


Περεταίρω πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ΙΧ αυτοκίνητο μαζί με τους τρεις Γεωργιανούς ήταν και μια κοπέλα, η οποία τούς φώναζε να σταματήσουν και να φύγουν, με τον έναν εξ αυτών να κινείται απειλητικά προς το μέρος της και να την απωθεί βίαια.

Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν οι δράστες του ξυλοδαρμού διαπίστωσαν πως κάτοικοι της περιοχής τούς τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους, άρχισαν να τους πετάνε πέτρες! Κάποια από τα συγκεκριμένα βίντεο, πάντως, ήταν που οδήγησαν τις αρχές στην ταυτοποίηση των δραστών.

Από την πλευρά του, το θύμα της επίθεσης, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, είναι μεν σε κατάσταση σοκ από τα όσα βίωσε, ωστόσο, δήλωσε πως τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα, ειδικά αν η επίθεση σε βάρος του γινόταν με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

Ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι μετά την επίθεση μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς», υποστήριξε πως είναι έτοιμος να επιτρέψει κανονικά στην εργασία του, καθώς νιώθει καλά.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This