Όλυμπος: Νεκρή 60χρονη Γερμανίδα ορειβάτης – Έπεσε σε απότομη πλαγιά

Must Read

Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε το ταξίδι μιας 60χρονης από την Γερμανία στην Ελλάδα.

Η άτυχη γυναίκα έκανε ορειβασία στον Όλυμπο με ομάδα την Πέμπτη το μεσημέρι όταν έπεσε σε απότομη και δύσβατη πλαγιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και λίγες ώρες αργότερα η 60χρονη βρέθηκε στη θέση «Ζωνάρια», απ’ όπου μεταφέρθηκε στο οροπέδιο «Μουσών». Εκεί παρέμεινε όλο το βράδυ καθώς δεν μπορούσε να προσεγγίσει ελικόπτερο της Πυροσβεστικής. Νωρίς το πρωί της Παρασκευής το ελικόπτερο τη μετέφερε στο ελικοδρόμιο της 24ης Ταξιαρχίας Λιτόχωρου από όπου την σορό της παρέλαβε ασθενοφόρο.

Σε βίντεο του ThessToday.gr έχει «αποτυπωθεί» η στιγμή που οι διασώστες της Πυροσβεστικής μεταφέρουν τη σορό στο ελικόπτερο. Στο περιστατικό συμμετείχαν πυροσβέστες της 2ης και 8ης ΕΜΑΚ καθώς και από το Λιτόχωρο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This