Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της η 46χρονη Μαρία Ζαφείρη, η αστυνομικός που είχε παρασυρθεί από φορτηγάκι στη Σιθωνία Χαλκιδικής στις αρχές Απριλίου.
Η μητέρα τεσσάρων παιδιών, λόγω ηπατικής ανεπάρκειας που παρουσίασε, νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου είχε μεταφερθεί από το 424ΓΣΝΕ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της με πολλαπλά τραύματα σε κεφάλι και σώμα.
Αν και είχε βγει από τη ΜΕΘ, δυστυχώς η κατάστασή της επιδεινώθηκε δραματικά με αποτέλεσμα να μπει ξανά στην εντατική του Ιπποκρατείου και να αφήσει το πρωί του Σαββάτου (14/6) την τελευταία της πνοή από πολυοργανική ανεπάρκεια.
Θυμίζουμε ότι η 46χρονη αστυνομικός είχε σπεύσει στο 41ο χλμ. της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών-Σάρτης, κοντά στον Άγιο Νικόλαο, στη Σιθωνία Χαλκιδικής για να επιληφθεί ενός διαπληκτισμού ανάμεσα σε δύο οδηγούς, όταν ένα φορτηγάκι που περνούσε παρέσυρε την ίδια, αλλά και τον έναν από τους δύο οδηγούς, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό της αστυνομικού.