Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρός ψυκτικός από ηλεκτροπληξία μπροστά στα μάτια του γιου του

Προκλήθηκε μικρή έκρηξη

Must Read

Ένα ακόμη εργατικό δυστύχημα στην χώρα με θύμα αυτήν την φορά έναν ψυκτικό. Ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από ρεύμα και έχασε την ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου σε χωριό της Μόβρης, στην Δυτική Αχαΐα.

Σύμφωνα με το τοπικό tempo24, ο 53χρονος εκτελούσε εργασίες σε ένα εργαστήριο, το οποίο είχε ψυκτική μονάδα. Φαίνεται πως προκλήθηκε μικρή έκρηξη και ο άνδρας έπαθε ηλεκτροπληξία.

Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον 53χρονο στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. Ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο ψυκτικός δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια του γιου του, που είχε πάει μαζί με τον εκλιπόντα στο εργαστήριο.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This