Αιματηρό επεισόδιο στα Μάλια: 40χρονος μαχαίρωσε ιδιοκτήτη επιχείρησης

Must Read

Ένα τραγικό επεισόδιο συνέβη στα Μάλια της Κρήτης με τον σοβαρό τραυματισμό ενός 52χρονου μετά από διαπληκτισμό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Creta24, ο καυγάς σημειώθηκε σε επιχείρηση τατουάζ, όταν ένας 40χρονος πελάτης και ο ιδιοκτήτης διαπληκτίστηκαν και βγήκε μαχαίρι.

Πιο συγκεκριμένα ο 40χρονος μαχαίρωσε στην κοιλιά τον 52χρονο, με την αιτία για τον αιματηρό καυγά να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο των Μαλίων, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο 52χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου εκτός κινδύνου.

Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This