Το υπερπολυτελές σκάφος του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, Launchpad, μετά την Κεφαλονιά και το Αλεποχώρι, βρέθηκε στη Μακύνεια, απέναντι από το Αντίρριο.
Ένας λουόμενος, ερασιτέχνης χειριστής drone, επιχείρησε να το πετάξει κοντά στο σημείο που είχε αγκυροβολήσει ο… στόλος Ζούκερμπεργκ, όμως το σχέδιό του δεν πήγε καλά, όπως αναφέρει το sinidisi.gr.
Ξαφνικά το drone σταμάτησε να δέχεται εντολές και προσγειώθηκε μόνο του δύο χιλιόμετρα μακριά, πάνω σε ένα δέντρο!
Ο ιδιοκτήτης του με χιουμοριστική διάθεση, έγραψε:
«Αυτά παθαίνεις όταν θες να πετάξεις με το drone πάνω από τον στόλο του Ζούγκερμπεργκ… Σας ευχαριστώ που το ρίξατε στην στεριά τουλάχιστον, ρε ψυχούλες!».
Εκτός από το drone «νέκρωσε» και το κινητό του, κάτι που σημαίνει ότι ενεργοποιήθηκαν συστήματα παρεμβολών ή anti-drone τεχνολογία από το σκάφος.
Αμερικανολαμογιο που με το facebook ,και την CIA παρακολουθει ολον τον κοσμο. Απεξαρτηθητε απο το facebook , αν θελετε να ειστε ελευθερα ατομα.!!!!
Σημειώθηκε πολύ πιό επικίνδυνο περιστατικό κοντά στον Σκορπιό όταν το σκάφος του Ζ. βρισκότανε εκεί. Το GPS άλλου σκάφους έδειχνε άλλα αντί άλλων στην συγκεκριμμενη περιοχή. Σε ειδικές περιπτώσεις (κακοκαιρίας, νύκτας, κ.λπ) αυτό είναι πολύ επικίνδυνο διότι ο καπετάνιος κάθε είδους σκάφους βρίσκεται αφνιδιαστικά με ψευδή πλοήγηση. Μήπως θα έπρεπε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και άλλοι, να ενδιαφερθούν για το θέμα; Μπορεί ο κάθε ηλίθιος που φοβάται την ασφάλειά του, να διακυβεύει την ασφάλεια άλλων ανθρώπων και μάλιστα σε καιρό ειρήνης;;
και γιατί δεν χρησιμοποιεί το Beidu;…