Χαλκιδική: Στοπ στις έρευνες για τις αγνοούμενες γυναίκες που έκαναν SUP – Διερευνάται η κλήση για βοήθεια

Must Read

Τέλος μπήκε το μεσημέρι του Σαββάτου στις έρευνες του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή Βουρβουρούς, στη Σιθωνία Χαλκιδικής για τις δύο γυναίκες οι οποίες θεωρήθηκε ότι αγνοούνται από το βράδυ της Παρασκευής.


Ωστόσο, σύμφωνα με το ΑΠΕ, δεν επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν άτομα που αγνοούνται.

Οι αρμόδιες λιμενικές αρχές θα διερευνήσουν την κλήση που έλαβαν τα μεσάνυχτα, η οποία έκανε λόγο για δύο αγνοούμενους που ξεκίνησαν από την παραλία Φάβα κάνοντας όρθια κωπηλασία πάνω σε σανίδα (SUP).


(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Δείτε επίσης:

Χαλκιδική: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό δύο γυναικών που έκαναν θαλάσσιο σπορ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This