Αύριο Τετάρτη 25 Ιουνίου αναμένεται να απολογηθεί στον Ανακριτή ο πατριός της 11χρονης από τον Αλμυρό, σε βάρος του οποίου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για την πράξη του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κάτω των 14 ετών.
Μέχρι και σήμερα, η 11χρονη βρίσκεται στο Ορφανοτροφείο Βόλου μετά από εντολή της Εισαγγελίας, στο πλαίσιο προστασίας του κοριτσιού όπως προβλέπεται από τον νόμο για τα ανήλικα θύματα γενετήσιων πράξεων.
Υπενθυμίζεται πως, το περιστατικό βγήκε στο φως της δημοσιότητας, μετά την καταγγελία της θείας του παιδιού, η οποία ανέφερε πως η 11χρονη έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατριό της, μέσα στο σπίτι της οικογένειάς της, στον Αλμυρό.
Όπως είχε γίνει γνωστό από την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, η 11χρονη δεν πήγαινε στο σχολείο, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα, καθώς οι γονείς της έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα, ενώ ο θείος και η θεία της κατοικούν στην Αλβανία.
Σημειώνεται πως, μετά την καταγγελία της θείας της ανήλικης, πραγματοποιήθηκε ιατροδικαστική εξέταση, κατά την οποία προέκυψε πως «δεν έχει πραγματοποιηθεί συνουσία σε οποιοδήποτε χρόνο», ενώ δεν διαπιστώθηκαν ούτε κακώσεις ή σημεία υποδηλωτικά παλαιοτέρων, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος του κοριτσιού.
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:
- Νέα απόπειρα βιασμού στα Εξάρχεια – Σοκαριστική καταγγελία
- Κάλυμνος: Ιατροδικαστική εξέταση καταρρίπτει την καταγγελία βιασμού ανήλικης από 47χρονο