Πάτρα: «Άβατο» ο καταυλισμός του Ριγανόκαμπου – «Τρώνε» πέτρες οι πυροσβέστες

Οι Ρομά σε καθημερινή βάση ανάβουν φωτιές και δεν επιτρέπουν σε κανένα την είσοδο

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι φωτιές που ανάβουν οι Ρομά στον καταυλισμό του Ριγανόκαμπου Πάτρας στις δυτικές παρυφές του Παναχαϊκού όρους, με τα πυροσβεστικά να τρέχουν κάθε τόσο για να τις σβήσουν και από πίσω να ακολουθούν τα περιπολικά και η αστυνομία.

Βλέπετε οι επιθέσεις που δέχονται οι πυροσβέστες από τους Ρομά όταν βλέπουνε τα πυροσβεστικά συνεχίζονται, θεωρώντας ότι ο χώρος αυτός είναι δικός τους και δεν επιτρέπουν σε κανένα την είσοδο.

Κανονικό άβατο με λίγα λόγια όπως μεταφέρει η τοπική ιστοσελίδα dete.gr.

Και έτσι πέρα από την συχνότητα των φωτιών που καλούνται να σβήσουν οι πυροσβέστες, αφού οι Ρομά σε καθημερινή βάση ανάβουν φωτιές, έχουν σημαντικό πρόβλημα και με την εκτέλεση του έργου τους. Είναι αναγκασμένοι να το κάνουν το καθήκον τους έχοντας στο νου τους ότι μπορεί να δεχθούν κάποια πέτρα στο κεφάλι.

*Φωτογραφία dete.gr

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η τοπική αστυνομία τι στο καλό κάνει; Ουτε εκεί ούτε στην Αχαγια παρεμβαίνει ; Ποιος θα τους μαζέψει; Ποιός θα επιβάλει τον νομο; Τοσα πολλά είναι τα τοπικα συμφέροντα και τα παρε δώσε με τους γύφτους που δεν τους αγγίζει κανείς; Κατα τον κ. Υπουργό θα εφαρμοστεί ο νόμος που προβλέπει το ελληνικό κράτος ή τα τοπικά συμφέροντα και τα περίεργα παρε δώσε που κάποιοι φαίνεται πως έχουν και είναι στο απυρόβλητο κάθε παραβατικός; Γιατι δεν εξηγείται αλλιώς στο ότι δεν παρεμβάινει δυναμικά η τοπική ΕΛ.ΑΣ. Αν δεν μπορούν μήπως να κατέβουν νύχτα οι Αθηναίοι;

  2. Δουλεύει ο λαός για να παίρνουν τα επιδόματα οι γύφτοι, δωρεάν σπίτια κλπ.
    Και για το ευχαριστώ μας κλέβουν. Αφού δεν βρίσκεται κάποιος πολιτικός να ξεβρωμισει τη χώρα από αυτή την κωλοφαρα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This