Επιχείρηση διάσωσης τουρίστα στην Αργολίδα – Έπεσε σε πηγάδι αρχαιολογικού χώρου

Must Read

Ένας Γερμανός τουρίστας έπεσε την Τετάρτη σε πηγάδι στον αρχαιολογικό χώρο της Τίρυνθας, στην Αργολίδα. Σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική και ξεκίνησε συντονισμένη επιχείρηση διάσωσής του.

Σύμφωνα με το τοπικό argolika.gr, ο άνδρας εισήλθε στον φυλασσόμενο αρχαιολογικό χώρο μαζί με την σύντροφό του πηδώντας τα κάγκελα. Κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε στο πηγάδι και η γυναίκα κάλεσε βοήθεια για τον απεγκλωβισμό του.

Στην επιχείρηση ανάσυρσης συμμετείχαν πυροσβέστες και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας. Μέλος της ΕΟΔ, το οποίο ειδικεύεται σε εισόδους σε σπήλαια, εισήλθε στο πηγάδι και κατάφερε να ανασύρει ζωντανό τον άνδρα.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο τουρίστας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This