Μπροστά σε πρωτοφανείς σκηνές βρέθηκαν οι επισκέπτες του κοιμητηρίου Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη.
Πιο συγκεκριμένα, δύο άνδρες Ρομά, ένας 48χρονος και ο 30χρονος γιος του, είχαν πάει για την εκταφή της συζύγου και μητέρας τους μαζί με άλλους συγγενείς.
Όταν η διαδικασία ξεκίνησε οι δύο άνδρες φαίνεται πως είχαν αντίρρηση με τον τρόπο της εκταφής που εκτελούσε ένας 63χρονος δημοτικός υπάλληλος. Επικράτησε ένταση η οποία αντί να εκτονωθεί επιδεινώθηκε.
Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος χτύπησε με γροθιά τον υπάλληλο και στη συνέχεια του επιτέθηκε και ο πατέρας του. Μάλιστα, οι δύο εξοργισμένοι άνδρες δεν δίστασαν να ρίξουν τον υπάλληλο πάνω στον τάφο και να τουν χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές ενώ ο γιος βρήκε ένα στειλιάρι και χτύπησε επίσης με αυτό τον υπάλληλο.
Ευτυχώς συνάδελφοι του 63χρονου σταμάτησαν τον ξυλοδαρμό πριν συμβούν τα χειρότερα ενώ ειδοποίησαν και την αστυνομία. Ο 63χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενώ θα πάρει εξιτήριο σήμερα Παρασκευή.
Οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και παραπέμθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Η δίκη αναβλήθηκε για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, καθώς αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, και μέχρι τότε οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.
κάτω τα χέρια σας από τους υπαλλήλους μας !
Ρομά καλός μόνο λίπασμα