Δεν έχει τέλος το θρίλερ της υπόθεσης των νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα, με την Ειρήνη Μουρτζούκου να βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο, όχι μόνο λόγω της παραίτησης της δικηγόρου της από την εκπροσώπησή της, αλλά και των στοιχείων που έρχονται στο «φως».
Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, τα τέσσερα από τα πέντε βρέφη έχουν πεθάνει από εγκληματική ενέργεια!
Οι εξελίξεις πλέον τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς, καθώς ο φάκελος για την επανεξέταση των θανάτων έχει περάσει στα χέρια του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί για κατάθεση η Ειρήνη Μουρτζούκου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των Αρχών.
Καθοριστικό ρόλο στις νεότερες εξελίξεις φαίνεται πως έπαιξε το πόρισμα των δύο παθολογοανατόμων, οι οποίοι επανεξέτασαν τις σορούς των τεσσάρων βρεφών. Το κοινό εύρημα σε όλες τις περιπτώσεις ήταν η υποξία -δηλαδή η στέρηση οξυγόνου- ενώ δεν εντοπίστηκε κανένα παθολογικό αίτιο που να δικαιολογεί τον θάνατο των άτυχων παιδιών.
Δείτε επίσης:
- Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της Μουρτζούκου on air: Απείλησε τον πατέρα του Παναγιωτάκη!
- «Βόμβα»! Παραιτήθηκε η Βούλα Δημητριάδου από την εκπροσώπηση της Μουρτζούκου
ΧΡΥΣΗ ΚΑΒΑΤΖΑ Ο ΡΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΙΝΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ Η ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΜΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΡΙΝΟΥ
ΚΕΡΔΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ
Η λεσβιάρα όμως κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερη. Είχαν παρεξηγηθεί κιολας οι δικαιωματιστούληδες για την φόνισσα