Θεσσαλονίκη: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Έπεσε καυτό νερό με καυστικό υγρό πάνω σε 23χρονο!

Must Read

Τέλος δεν έχουν στην χώρα μας τα εργατικά ατυχήματα…

Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στα εργατικά δυστυχήματα με τα στοιχεία να είναι πραγματικά σοκαριστικά. 

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 8 το βράδυ της Πέμπτης στην Βιομηχανική περιοχή (ΒΙΠΕ) Σίνδου πάνω σε έναν 23χρονο υπάλληλο σε εταιρεία τροφίμων έπεσε καυτό νερό το οποίο περιείχε καυστικό υγρό όταν επιχείρησε να ξεβουλώσει μεταλλικό βραστήρα.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κινητή ιατρική μονάδα με έναν γιατρό και τέσσερις διασώστες.

Σύμφωνα με ανάρτηση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την αντιμετώπιση της κατάστασης χρειάστηκε να βγουν τα ρούχα του νεαρού, στη συνέχεια έγιναν πλύσεις για την απομάκρυνση του καυστικού υγρού, ακολούθησαν αναζωογόνηση με ενδοφλέβια χορήγηση υγρών καθώς και χορήγηση οξυγόνου και χορήγηση αναλγησίας σύμφωνα με τα Διεθνή πρωτόκολλα διαχείρισης εγκαύματος.

Ο 23χρονος αφού σταθεροποιήθηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Δείτε την ανάρτηση:

(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This