Την πεποίθηση πως τα παιδιά της είναι αθώα εκφράζει με σθένος η μητέρα δύο εκ των τεσσάρων συλληφθέντων για τον ομαδικό βιασμό της 14χρονης μαθήτριας, που τις τελευταίες ώρες συγκλονίζει το πανελλήνιο. Η γυναίκα μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε πως αποκλείεται οι γιοι της να έχουν πειράξει την κοπέλα.
«Τα παιδιά μου δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Ο γιος μου κοιμόταν στον καναπέ δεν ήξερε τίποτα. Τα παιδιά μου πρώτη φορά την είχανε δει. Δεν έγινε από τα παιδιά μου», ανέφερε η μητέρα, ενώ από την πλευρά της, η 23χρονη αδερφή των κατηγορουμένων σημείωσε: «Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι “ναι μεν είμασταν εμείς στο σπίτι, αλλά δεν το έχουμε διαπράξει αυτό, δεν πειράξαμε αυτή την κοπέλα”. Δεν το έχουν διαπράξει αυτοί. Δεν την πείραξαν την κοπέλα».
Μάλιστα η αδερφή των δύο συλληφθέντων ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε βιασμός και ότι όλα έγιναν με τη….θέληση της 14χρονης!
Το μαρτύριο της μαθήτριας ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης, όταν φέρεται να είχε έναν έντονο καβγά με τους γονείς της. Η ίδια έφυγε εκνευρισμένη από το σπίτι της και λίγο αργότερα συναντήθηκε με έναν 18χρονο, με τον οποίο διατηρούσε διαδικτυακή επαφή μέσω social media. Ο νεαρός την οδήγησε σε σπίτι στο Κερατσίνι, όπου βρίσκονταν ο 16χρονος, ο 17χρονος και ένας 20χρονος.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, οι τρεις νεαροί έκαναν χρήση ναρκωτικών και στη συνέχεια την ακινητοποίησαν και τη βίασαν. Η ίδια υποστήριξε πως ο 20χρονος ήταν παρών στον χώρο, χωρίς να συμμετέχει, ούτε όμως και να αποτρέψει την πράξη.
Μετά την κακοποίηση, οι δράστες την άφησαν να φύγει, απειλώντας την πως αν μιλήσει, θα υποστεί συνέπειες. Η ανήλικη περιπλανήθηκε για ώρες στους δρόμους του Πειραιά σε εμφανώς κακή κατάσταση, μέχρι που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, ύστερα από δήλωση εξαφάνισης που είχαν καταθέσει οι γονείς της.
Δείτε επίσης:
Αγαπητή κυρία … λεέι ο γεροξεκούτης ..
Τι να πει κανείς, να δέχεται να μιλάει με την βροματουρκάλα ξερω γω τι είναι ….
Απευθύνεται σε μια μάνα … μα τι κόπανος ο συνταξιούχος …
Γνωστή η πρακτική των γύφτων να φωνάζουν και να προσπαθούν να κάνουν το μάυρο-άσπρο! Δεν την πείραξαν λένε αλλά είχε επαφή συναινετικά.
Καλ’α γιατί τόση πρεμούρα για το _υφταριο;
Η μάνα των λεβεντοπαιδων είναι περήφανη για το γεγονός, δεν την είδατε στο βιντεο τι καλά που τα ασπαζόταν;
Η κοινωνία μας έχει πολή πλάκα τελικά … την ενδιαφέρουν τα ψεματα των της ευπαθούς ομάδος μελώνκαι δεν βλέπει τη σήψη αυτής της ομάδας. Οι Βούλγαροι και οι Αλβανοί συναδελφοί τους στη Βρόμα και το ναρκωτικό τους έδωσαν πολλά και καλά μαθήματα … δώστε επιδόματα για μπύρες και ναρκωτικά …. Α και για διαρρηκτικά εργαλεία …