Νέα μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωί της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, συνεργάζονται το ελληνικό FBI και το Τμήμα Εκβιαστών προκειμένου να βάλουν ένα τέλος στην δράση δύο εγκληματικών οργανώσεων, τα μέλη των οποίων πωλούν προστασία σε καταστήματα του Πειραιά.
Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν γίνει 13 συλλήψεις, ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας απότακτος αστυνομικός ενώ έχει εντοπιστεί το ποσό των 150.000 ευρώ και όπλα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η αρχή για το «ξεδόντιασμα» των δύο εγκληματικών οργανώσεων ήταν ένα άγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε έξω από μπαρ του Πειραιά τον Σεπτέμβριο του 2024. Ο απότακτος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στο σημείο κατά τη διάρκεια του περιστατικού.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς:
Στην αρχή του βίντεο, φαίνονται άτομα να φτάνουν έξω από το κατάστημα με έναν ψηλό, σωματώδη άντρα από την Αλβανία. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, εμφανίζεται ένας άνδρας με μαύρα ρούχα και ξυρισμένο κεφάλι ο οποίος ήταν γνωστός στις αρχές και φέρεται να είναι ιδιοκτήτης καταστήματος στην ίδια περιοχή.
Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο τα μέλη της αντίπαλης ομάδας τον χτυπούν και να τον ρίχνουν κάτω. Τότε εκείνος βγάζει όπλο, κινείται προς το μέρος τους και πυροβολεί. Εκείνοι, ξαφνιάζονται και τρέχουν ενώ ένας κρύβεται πίσω από όχημα.