Στο πρωτοσέλιδο των Νέων η αποκάλυψη πως «έκοψαν» τις συνομιλίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ που αφορούν πολιτικά πρόσωπα.
Η Ρουμάνα, τα ραντεβού και ο κοριός!
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος καταγγέλλει ότι η ΕΛ.ΑΣ παρέδωσε στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ημιτελή δεδομένα από νόμιμες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, χωρίς πλήρεις απομαγνητοφωνήσεις και αναλύσεις, γεγονός που εμπόδισε την αξιοποίησή τους.
H Λάουρα Κοβέσι το αντιλήφθηκε όταν άρχισε να ακούει τις απομαγνητοφωνήσεις και διαπίστωσε ότι υπήρχαν 5-6 συνομιλίες για πολιτικά πρόσωπα και δεν είχαν συμπεριληφθεί.
Δείτε επίσης:
- ΟΠΕΚΕΠΕ: «Έπεσε» η ιστοσελίδα του Οργανισμού με τα ονόματα και τα ποσά των επιδοτήσεων
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το Μαξίμου γνώριζε από το 2021» ομολογεί ο Οικονόμου
Οικογένειες Μητσοτάκη ,Καραμανλή , Παπανδρέου και κάποιες άλλες πονηρές οι λεγόμενοι “νταβατζήδες” που διαχειρίζονται το 80% του εθνικού πλούτου (έργα , πετρέλαια κλπ) είναι τα διαχρονικά τσιμπούρια στο σώμα αυτής της χώρας με τις κατσαρίδες , τους αγορασμένους ψηφοφόρους τους.
Αυτές οι οικογένειες είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για την πτώχευση της χώρας και τα σημερινά χάλια μας σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς με προεξάχουσα την οικογένεια μητσοτάκηδων .
Οι οικογένειες αυτές θα πρέπει δια νόμου να αποκλεισθούν από κάθε πολιτική ή άλλη δραστηριότητα . Να υπάρξει κατάργηση κάθε ασυλίας του κάθε πολιτικού καθάρματος και τέλος αλλαγή επιλογής ανώτερων δικαστικών που δεν θα εξαρτώνται από τους πολιτικούς κοπρίτες
Για να γίνουν αυτά χρειάζεται άλλος τρόπος διοίκησης με “δημοκρατικό” περιτύλιγμα ας πούμε κυβέρνηση εθνικής ενότητος από άτομα αδιάβλητα μη πολιτικοποιημένα επιτυχημένοι στο επάγγελμα τους και όχι πονηροί αεριτζήδες, που θα αναλάβουν την έλεγχο όλων των οργανισμών και την κάθαρση σε όλους τους τομείς με φυλακίσεις του κάθε αλήτη ό,τι αξίωμα και αν είχε στο παρελθόν και εννοείται να υπάρξει και δήμευση περιουσιών.
Το τελευταίο πρόστιμο που τελικά θα υπερβεί το 1 δις ευρώ πλέον 1 δις ευρώ που χρωστούν Πασοκ-ΝΔ από το πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία να πληρωθούν από τις δικές τους περιουσίες .
Να αναλάβει εποπτεία την Ελληνική δικαιοσύνη από την Ευρώπη…καθάρματα του σάπιου δεξιοπροοδευτικουαριστερου κεντρου… Βλέπετε τι έρχεται? Το Κατάρ και η Τουρκία έχουν απλώσει την Ευρώπη οικονομικά….ξεκουμπιστητε από την εξουσία να βρούμε λίγους τίμιους και ηθικούς ανθρώπους ανεξαρτήτου κόμματος και ταξικής προέλευσης να σώσουμε ότι σώζεται. Η οικογένεια Μητσοτάκη, όλοι τους να τα μαζέψουν να κατασχεθει κάθε περιουσιακό τους στοιχείο και εξορία από την χώρα. Έχει εξαγοραστεί το μισό πολιτικό σύστημα σπο το Κατάρ και γονατιζουμε μπροστά στον Τούρκο. Ολιγαρχια δεν θέλατε πατριώτες, για ετοιμαστείτε γιατί όταν σφίξουν τα γάλατα εσείς θα είστε μπροστά…
ΝΔ Μητσοτάκης εγκληματική συμμορία…
Που είναι το περίεργο? η κυβέρνηση δεν είπε ότι είχε εμπλοκή πριν την αποκάλυψη? ορίστε, αυτή ήταν…