Tραγωδία στον Βόλο: Γυναίκα έχασε τη ζωή της ενώ κολυμπούσε

Must Read

Το μπάνιο για μια 64χρονη είχε δυσάρεστη εξέλιξη αφού την ώρα που κολυμπούσε αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία στην παραλία του Αναύρου στον Βόλο.

Ένας άνδρας έσπευσε να βγάλει την γυναίκα από το νερό και αμέσως σύμφωνα με το gegonotanews.gr, της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα, της έκαναν ΚΑΡΠΑ και κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ σύντομα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This