Μάχη για την ζωή της δίνει μια 21χρονη η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη τα μεσάνυχτα της Κυριακής, στην παλιά εθνική οδό στην περιοχή Κλαδισσός Χανίων.
Το τροχαίο έγινε όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε ένας 23χρονος, βγήκε από την πορεία του, προσέκρουσε σε πινακίδα επιχείρησης, σε τοιχίο και σε ΚΑΦΑΟ.
Όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ πέρα από το επιτρεπτό όριο έπειτα από αλκοτέστ στο οποίου υποβλήθηκε.
Η κοπέλα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων. Οι υπόλοιποι βγήκαν μόνοι τους από το όχημα. Η 23χρονη χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί και το σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Στο συμβάν τραυματίστηκαν ελαφρά άλλες δύο κοπέλες, 20 και 21 ετών αντίστοιχα, η μία νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική με κατάγματα, ενώ η δεύτερη στη Χειρουργική Κλινική.
Ο 23χρονος οδηγός νοσηλεύεται κρατούμενος στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου καθώς τραυματίστηκε επίσης.
Απεγκλωβίστηκε γυναίκα από ΕΙΧ όχημα συνεπεία τροχαίου στα Χανιά Κρήτης και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 7, 2025
Δείτε επίσης:
Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό οδηγού στην Αθηνών – Λαμίας!