Αποκαταστάθηκε η ηρεμία στην οδός Κυπαρισσίας, στο Γαλάτσι όπου νωρίτερα είχαν σπεύσει οι αστυνομικές δυνάμεις για έναν άντρα που είχε ταμπουρωθεί μέσα στο σπίτι του και φέρεται να ήταν οπλισμένος και να απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Τελικά, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο άνδρας, ένας 63χρονος Έλληνας, βγήκε μόνος του από το σπίτι και παραδόθηκε αυτοβούλως στους αστυνομικούς και συγκεκριμένα στα στελέχη της ΟΠΚΕ που είχαν αναλάβει την υπόθεση. Έξω από το σπίτι είχε βρεθεί και διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Μόλις βρέθηκε στα χέρια της Αστυνομίας μεταφέρθηκε σε τμήμα της περιοχής προκειμένου να δώσει κατάθεση.
Πηγές αναφέρουν ότι ο άντρας ίσως να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Νωρίτερα είχε καλέσει ο ίδιος το ΑΤ Γαλατσίου και είπε ότι ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του.
To σπίτι στο οποίο ταμπουρώθηκε ο άντρας:
