Βρισίδια και μπινελίκια άκουσε η Μουρτζούκου στις φυλακές Κορυδαλλού

Φυλάσσεται αυστηρά από αρμόδιες υπαλλήλους των φυλακών, οπότε «δεν υπάρχει το περιθώριο χειροδικίας»

Must Read

Οι συγκρατούμενες της Ειρήνης Μουρτζούκου στις φυλακές Κορυδαλλού «υποδέχθηκαν» με βρισίδια και μπινελίκια την 25χρονη, η οποία έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τέσσερα μωρά (δύο δικά της, την μικρή αδελφή της και το βρέφος μιας φίλης της).

Όπως αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο άγραφος νόμος των φυλακών είναι πολύ σκληρός για τους παιδεραστές και τους δολοφόνους παιδιών και γι’ αυτό η Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία κρατείται στο ίδιο τμήμα με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά μόνη της, «φυλάσσεται αυστηρά από αρμόδιες υπαλλήλους των φυλακών», οπότε «δεν υπάρχει το περιθώριο χειροδικίας».

Όσο για τη λεκτική επίθεση κατά της 25χρονης, ο κ.Μπαλάσκας σχολίασε: «Το ξύλο το είχε φάει παλαιοτέρα στην Ομόνοια, τώρα φυλάσσεται. Βρισίδια έφαγε, μπινελίκια της ρίξανε, να το πούμε έτσι λαϊκά, κάτι που το περίμεναν».


Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This