Αιτωλοακαρνανία: Ανήλικος από το πανηγύρι στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Μεταφέρθηκε αρχικά από συγγενικό του πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Κατούνας

Must Read

Μια δυσάρεστη κατάληξη είχε ένα τοπικό γλέντι στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας.

Για το περιστατικό δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα σχημάτισαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, καθώς φέρεται να παρείχε σε 16χρονο ανήλικο αλκοολούχο ποτό, κατά τη διάρκεια πανηγυριού την οποία είχε οργανώσει και για την οποία είχε την ευθύνη.

Ο ανήλικος, σε κατάσταση μέθης, μεταφέρθηκε αρχικά από συγγενικό του πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Κατούνας, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα epirusgate.gr μετά την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, ο 16χρονος αποχώρησε από το νοσοκομείο, ενώ η υπόθεση έχει πλέον πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

*Φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This