Μια δυσάρεστη κατάληξη είχε ένα τοπικό γλέντι στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας.
Για το περιστατικό δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα σχημάτισαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, καθώς φέρεται να παρείχε σε 16χρονο ανήλικο αλκοολούχο ποτό, κατά τη διάρκεια πανηγυριού την οποία είχε οργανώσει και για την οποία είχε την ευθύνη.
Ο ανήλικος, σε κατάσταση μέθης, μεταφέρθηκε αρχικά από συγγενικό του πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Κατούνας, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα epirusgate.gr μετά την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, ο 16χρονος αποχώρησε από το νοσοκομείο, ενώ η υπόθεση έχει πλέον πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:
- Σοκ από έρευνα: Το 86% των 16χρονων στην Ελλάδα καταναλώνει αλκοόλ – Ξεκινούν από τα 11!
- Μειώθηκε η κατανάλωση αλκοόλ στη χώρα – Τα αλκοτέστ και ο νέος αυστηρός ΚΟΚ «γονάτισαν» τους οδηγούς