Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος της 24χρονης μητέρας της 10χρονης από την Θεσσαλονίκη και στον 37χρονο σύντροφό της για την σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης!
Η μητέρα και ο σύντροφος οδηγήθηκαν το πρωί της Πέμπτης ενώπιον του εισαγγελέα της Θεσσαλονίκης και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας φέρεται να βίαζε το παιδί παρουσία της μητέρας που του κρατούσε τα χέρια. Η ανήλικη επιβεβαίωσε στην αστυνομία τα καταγγελόμενα, αλλά ανέφερε ότι κατά την τέλεση των πράξεων, η μητέρα της ήταν παρούσα και την κρατούσε, καθώς και ότι τόσο ο 37χρονος όσο και η 24χρονη τη χτύπησαν. Τέλος, ανέφερε ότι ο 37χρονος χτυπούσε τη μητέρα της μπροστά της.

Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως όταν η 24χρονη πήγε στην Αστυνομία να καταγγείλει τον 37χρονο για ενδοοικογενειακή βία.
Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 5η ανακρίτρια.
Δείτε επίσης:
ευνουχισμός στο κτήνος και στείρωση στην Μήδειας με συνοπτικές διαδικασίες και ισόβια καταδίκη.
Μαύρα ρούχα φοράνε ΟΛΕΣ οι (β)ρομούσες …
για να μη βλέπουμε την πραγματική βρόμα μέσα κι έξω …
Τους μαζέψαμε από όλη την Ευρώπη για τα κατα κεφαλήν επιδόματα … Επιτελικό ΚουλοΚράτος γαρ!